vrijdag 7 oktober 2016

Bougie dop

Voor 14:bestel morgen in huis! Dit was echter niet het goede model. Met deze bougiesleutel kunt u eenvoudig bougies uit een motorblok verwijderen of juist.


Nieuwe bougie , bougiedop of bougiekabel voor uw bromfiets nodig? JMPB levert uit voorraad Bosch, NGK en Champion in verschillende hittegradaties.

Bougiedop compleet met veer, passend o. Door gebruik van siliconen techniek is het mogelijk de bougiedop perfect op de bougie aan te laten sluiten zodat water geen kans krijgt. Voorkom pech door vocht bij de bougie met deze Champion siliconen bougiedop. PR05M waterdicht champion € € 99.


Op zoek naar bougie drop voor je scooter? Deze complete set komt met kabel en dop en komt uit de NGK Racing Series. Bestel nu bij onze webshops!


Officieel aanbevolen voor vervanging van NGK ZKBR7A-HTU bougies en vergelijkbaar!

Een bougiedop kopen kan bij ons heel voordelig. Dit kan al vanaf enkele euro’s. Bovendien kun je alle onderdelen ook eenvoudig achteraf betalen, dus na ontvangst. De verzendkosten worden lager naarmate je voor meer geld besteld.


Een extra artikel kopen kan dus lonen. Online te bestellen Gereedschapland: gereedschap voor de. Waterdichte, rode, bougiedop van Champion, de Pro5M is een van de beste bougiedoppen in zijn prijsklasse. Deze bougiedop is voorzien van een rubber ring voor het vasthouden van de bougie. Deze 12-kants bougiedop is geschikt voor gebruik op de bougies van 1. De nieuwe bougie steekt in de dopsleutel en moet er alleen nog worden ingedraaid.


Op dat moment valt hij natuurlijk van de sleutel, stuitert over de grond en is weg. Stap 3: Zet oftewel de momentsleutel met de bougiedop op het door de fabrikant aangegeven draaimoment en draai de bout zo lang vast totdat deze “doorslipt” of hanteer volgende vuistregel: – Gaat het om een bougie met een dichtingsring, draait u de moer na het met de hand vastschroeven nog eens ongeveer 90˚m verder. Zoek op Kenteken of Automerk en Model. Klik op afbeelding voor afmetingen en prijzen.


Lange dopsleutel die over de bougie geschoven kan worden, en vervolgens met een ratelsleutel losgedraaid kan worden. Citroën, BMW (Mini) en KTM motoren. Specificaties en bestellen.

BOUGIE DOP NGK 90graden HAAKS LB05F. Is op voorraa op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis! Ik weet zelf erg weinig van scooters dus vergeef me als ik hele domme dingen schrijf Ik heb zelf een zip 2 en heb net een nieuwe bougiedop en bougiekabel binnen gekregen.


De bougiedop of bougiestekker, vormt de aansluiting tussen de bougie en de kabel die is verbonden met de bobine en werkt, letterlijk en figuurlijk, onder hoogspanning. Hij is dan ook aan slijtage onderhevig. Vervangen is niet al te ingewikkel je draait ze gewoon linksom van de kabel.


Vorige Artikel van Volgende. Overzicht NGK bougie dop. Levering NL €9 boven €gratis. Vandaag bestel morgen in huis. Kies voor een NGK bougiedop , type LB05F, deze is voor vele bromfietsmodellen te gebruiken.


Passend op diverse modellen BMW. Eenvoudig bestel snel bezorgd. Mijn auto sputterde heel soms een beetje, bleken er twee van de bougie kabels gebroken.


Je kan ook in de capaciteitstand meten als die op je multimeter zit. Ze gven oneindig ipv 15K ( uit mijn hoofd even) toch vonkte die bougies gewoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts