dinsdag 4 oktober 2016

Waterafstotend

Voorzien van een oppervlak dat bestand maar niet ondoordringbaar is voor water. Gebruik `waterdicht` voor oppervlakken die ondoordringbaar zijn voor water. Het heet tenslotte niet voor niks een ‘regenjas’.


Dit is echter niet altijd waar, er bestaat een groot verschil tussen waterdicht en waterafstotend en we leggen dit graag kort en bondig aan je uit. Een regenjas van waterafstotende stof is ideaal voor de lichtere, mildere regenbuien en zal je hierin prima droog houden. Helemaal niet waterafstotend. Een leuke en praktische jas met alle vakjes maar bij de eerste regendruppels werden deze direct door de jas geabsorbeerd!


Dat leverde gelijk een grote natte plek op, niet iets wat je verwacht bij een winterjas. Eenvoudig zelf verf waterafstotend maken. Handig én goedkoop is om zelf je verf waterafstotend te maken. Alle verf op waterbasis is hiervoor geschikt. Met Paintseal Pro maak je elke acryl of latex verf waterafstotend.


Waterafstotend

Waterafstotend en milieuvriendelijk. Kleding en schoenen voor gebruik in de buitenlucht moeten waterafstotend zijn. Juist in onherbergzaam gebied en bij zware weersomstandigheden kan alleen zo een zo hoogst mogelijk draagcomfort bij zware regenbuien worden gegarandeerd. De stoffen zijn waterafstotend en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Maak wasbare kleding water-, sneeuw-, vuil- en vetafstotend met Kruidvat Waterproof Waterdicht Lotion.


Stoffen Online levert in Nederland en. De lotion is reukloos en kleurloos. Het verschil tussen waterdicht en waterafstotend. Er is dus een duidelijk verschil tussen waterdicht en waterafstotend.


Waterafstotend

Jassen, broeken, schoenen en dergelijke die enkel waterafstotend zijn, kunnen je hooguit droog houden bij een heel kort, licht buitje. Er zijn vele toepassingen mogelijk van onze waterdicht producten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het waterafstotend maken van het dekzeil van uw boot. Hydrofobe stoffen zijn stoffen die waterafstotend zijn of niet of zeer slecht met water te mengen zijn. De oorzaak van hydrofobie ligt op moleculair niveau.


Water is een polaire verbinding die aangetrokken wordt tot andere polaire verbindingen. Wanneer u kunststofkozijnen heeft raden wij u ten zeerste aan om te kiezen voor impregneervloeistof op waterbasis. Een hoogwaardige overschoen gemaakt van goed waterafstotend neoprene materiaal om je voeten droog te houden bij opspattend water en lichte regenval.


Een strook achter de rits houdt het water nog beter tegen. De Silicone afsluiting op de enkels voorkomt inregenen. Nanovloeistof waterafstotend voor auto, badkamer en meer. R egenafstotende vloeistof is tegenwoordig enorm populair.


En gezien de brede toepasbaarheid en superieure werking kunnen we dit helemaal begrijpen. D e behandelde oppervlakten worden regen-afstotend met lotuseffect, wat wil zeggen dat het water als pareltjes van het oppervlakte afglijdt. De hydrofobe eigenschappen maken uw jas langdurig waterafstotend en waterdicht, en beschermt daardoor tegen vuil en vlekken.


Waterafstotend

Easy-Stuc is waterafstotend behang waarmee u een badkamer kunt behangen, in plaats van laten stucen, verven of betegelen. Texseal Pro – waterafstotende spray. Hondenkussens koop je eenvoudig online bij bol. De website waterdicht maken beschikt uiteraard over een impregneermiddel dat geschikt is voor het waterdicht danwel waterafstotend maken van kleding of meerdere kledingstukken.


Heeft u bijvoorbeeld last van een water doorlatende kleding dan is dit middel uiterst geschikt om uw kleding weer waterafstotend te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts