vrijdag 28 oktober 2016

Kattenstaarten voor de deur

Feedback Company beoordeeld met een 9. Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze winkel. Hoge kortingen en zeer snelle levering.


De grootste collectie kastdeuren online!

Kastonderdelen tegen lage prijzen. De smalle variant van het kattenstaart gordijn (x 1centimeter) is geschikt voor caravan openingen. Uiteraard ook geschikt voor in tenten en campers. Alle standaard deurmaten zijn bij ons beschikbaar. De vliegengordijn kattenstaart is een goedkoop vliegengordijn met een groot voordeel.


Wanneer de slierten tussen de deur komen raken de. Een vliegengordijn is de ideale oplossing voor de zomer. Tijdens de warme zomerdagen heb je het liefst alle deuren en ramen wagenwijd open, voor een heerlijk briesje.

Op deze manier vul je het hele huis met frisse lucht en laat je het lekker door tochten. Ons deurgordijn voor in de caravan, camper of tent is een kattenstaart vliegengordijn. Het vliegengordijn caravan en vliegengordijn camper is een decoratief, diervriendelijk en vooral efficiënte insectenwering. De deurgordijnen hebben een groot voordeel.


De afmetingen van dit vliegengordijn zijn x 220cm. Vliegengordijnen zijn de oplossing tijdens de zomer om insecten buiten te houden. Deze insect werende gordijnen zijn duurzaam en effectief. Het is de beste oplossing om insecten buiten de deur te houden.


Zeer effectief en decoratief vliegengordijn voor de caravan of camper. Dit vliegengordijn, ook wel een traditioneel kattenstaart gordijn of chenille gordijn, is perfect als deurgordijn. Sluit de deur goed af en valt als snel weer dicht zodra er doorheen is gelopen. Dit geeft insecten weinig kans om er door naar binnen te komen.


De lat waaraan de katten zijn bevestigd bevat twee oogjes. De beste manier om het gordijn te plaatsen is oogjes boven de deur te bevestigen (op gelijke afstand - op de lat verschuifbaar) en de oogjes twee aan twee op te hangen met touwtjes (het gordijn weegt echt niet zwaar) en huppekee. Kattenstaart deurgordijnen zijn voorzien van dikke plushe strengen.


De kattenstaarten worden ook wel chenille vliegengordijnen genoemd.

Met een kant en klaar vliegengordijn kattenstaart voor de deur , kun je zomers tot in de late uurtjes de deur open laten staan. Vliegen, muggen en andere insecten blijven zo lekker buitenshuis. De meeste horgordijnen voor caravans en campers hebben een afmeting van 56x1centimeter. Vaak zijn de gordijnen nog wel (door je zelf) in te korten of op maat te maken.


Een kattenstaart gordijn, de makkelijkste oplossing tegen insecten. Insecten buiten de deur houden was nog nooit zo makkelijk! De lente is begonnen en de buitendeur kan eindelijk weer open. Gelijk zijn ook de eerste vliegen weer binnen.


Het hoofddoel van een vliegengordijn kopen is het buiten de deur houden van insecten. Kies je echter voor een kattenstaart vliegengordijn, dan heb je als bijkomend voordeel dat je ook de hitte beter buiten houdt. Hierdoor zet je ook tijdens de hele warme dagen de deur makkelijker open. Ook voor extra brede deuren en uw schuifpui bent u bij ons op het juiste adres van veel types hebben we de rail op voorraad tot zes meter breed! Doordat ze nauw op elkaar aansluiten, verduistert een kattenstaart gordijn deels de ruimte, waardoor het binnen koel blijft en je wat meer privacy hebt.


Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Duurzaam, effectief en decoratief, kant en klaar. Gemaakt van 1 polypropyleen, voelt aan als pluche.


Afmeting in deurmaat 2x cm. Eenvoudig in lengte aan te passen. In meerdere kleurstellingen verkrijgbaar. Diverse vliegengordijnen bij de deur mogelijk.


Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een vliegengordijn voor uw deur te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u gordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts