maandag 24 oktober 2016

Natuurlijke materialen interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De grootste vacaturesite voor de bouw. Er zijn veel soorten natuurlijke materialen die je kunt gebruiken in je huis. Let er ook op dat ze duurzaam en milieubewust zijn dan ben je helemaal goed bezig.

Er is tegenwoordig steeds meer ecologisch design. Kies voor materialen als hout (FSC gekeurd), bamboe, touw of jute. In elk interieur komen de natuurlijke elementen terug, maar toch zijn ze net allemaal een beetje anders.


Door deze collage zie je hoe divers het natuurlijke interieur is en dat je deze stijl kan aanpassen aan jouw huis en voorkeuren. We zien steeds meer natuurlijke materialen terugkomen in het interieur , waarbij planten en houten producten in grote hoeveelheden aanwezig zijn. Noem het botanisch of het landelijk, deze pure en duurzame materialen zorgen voor een overvloed aan rust in je interieur.


Het schone dat de natuur te bieden heeft staat centraal in een botanisch interieur. Natuurlijke materialen zoals hout, aardse tinten en planten (veel planten).

Wanneer je voor een interieur met een natuurlijke vibe gaat, kun je het beste voor veel natuurlijke materialen kiezen. Hout staat met stip op nummer één van de natuurlijke materialen in een all natural look. Een houten vloer, een houten kast of een houten tafel. Hoe gebruik je natuurlijke materialen in je interieur. Pure en echte interieurs worden weer gewaardeerd.


Gelukkig laten natuurlijke materialen als hout, touw, wol en katoen zich doorgaans goed combineren met de verschillende interieur stijlen. Van alle materialen is hout verreweg het populairste en het meest gebruikte materiaal. Iets waar je misschien niet direct aan denkt is een leren bank, hieronder zie je de Chesterfield. Het is natuurlijk een materiaal dat komt van een dier, maar die heeft in de natuur geleefd en past er dus heel goed bij. Deze grondstof is rijkelijk voorradig in Finlan Denemarken en Zweden.


De natuurlijke materialen passen in elk interieur. Word jij blij van kleur in huis? We hebben leuke eyecatchers! Scandinavisch wonen, met een Texelse touch.


Shop je keukengerei in knallende kleuren. Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Wat voor een interieur je thuis ook hebt, natuurlijke materialen passen altijd!

Deze materialen zijn veelzijdig en perfect met elkaar te combineren. Combineer ruwe materialen met zachte materialen en kom tot een mooie mix in huis. De natuurlijke schoonheid van kenmerkende stukken als deze spiegel en bijzettafeltjes in dennenhout, zijn een waardevolle toevoeging in elk interieur.


Ze zorgen meteen voor een warme sfeer! Maar door het gebruik van simpele en natuurlijke materialen past het tegelijkertijd ook weer heel goed in een minimalistisch, werelds en zelfs eclectisch interieur. Nog een favoriet Een andere lamp van natuurlijke materialen die we momenteel heel veel voorbij zien komen is dit exemplaar. Onze Noorderburen houden van de natuur en dat is duidelijk terug te zien in het interieur. Zo zien we bijvoorbeeld veel lichte of witte houten vloeren, meubels met houten onderstellen en wollen schapenvachtjes.


Dit interieur staat voor een serene en relaxte woonsfeer. Met natuurlijke materialen als wanddecoratie creëer je in een handomdraai een rustgevend geheel. Perfect voor liefhebbers die houden van houten, wollen en leren materialen én duurzaamheid belangrijk vinden.


Het geeft je woning, kantoor of praktijkruimte niet alleen een natuurlijk, maar vaak ook een menselijke en persoonlijk tintje. Veel mensen voelen zich ook niet op hun gemak als ze worden omringd door koele materialen zoals steen, staal en plastic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts