dinsdag 25 oktober 2016

Storesquare

Storesquare

Storesquare , het online winkelplatform van de lokale handelaar. Ruim assortiment aan diverse producten van verschillende winkels uit Vlaanderen. Indien je vorige keer een bestelling plaatste zonder wachtwoor kan je hierboven een wachtwoord instellen.


Storesquare

Goed geprobeerd maar gigantisch gefaald. Gedeelten van deze pagina. Join LinkedIn today for free. Zalando te worden, moeten bijstellen.


Het platform voor lokale handelaren is nu een kleinschalig platform dat zich richt op mode- en speelgoedwinkels, met in totaal een miljoen producten. Deze consumenten zijn zonder grote kosten te bereiken, maar zonder automatisering kan dit veel foutgevoelig werk met zich meebrengen! Zelf een webshop opstarten kan een werk van lange adem zijn.


Storesquare

Welkom op de snelst groeiende marktplaats in Vlaanderen! Samen sterk tegen supermarkten en grote online spelers. Ik heb redelijk veel gekocht voor kerst via storesquare dit jaar. Alles is schitterend en vlot verlopen. Ik heb met een van de handelaars persoonlijk contact.


Shoppen met aandacht voor lokale, authentieke winkels van bij ons! En de omzet blijft ook groeien. Hebt u een leuke anekdote die u wil delen?


Of van alle andere bedrijven uit de sector Internetsoftware en webdesign. Foto…,Foto(verplicht) URL’s naar de foto’s van de producten. De eerste foto wordt als primaire foto gebruikt.


De site groeit sneller dan Bol. Lees hier hun succesverhaal. Amerikaanse ecommerce-gigant Amazon. Belgische e-commerce komt op.


Beide bedrijven waren ooit gestart als webwinkel, maar doen nu vooral dienst als een gewild platform voor externe verkopers. Deze winkelpunten kennen ze trouwens in vele gevallen al, wat hen vertrouwen geeft. WEBSHOP JUWELIER VEREECKE MENEN.


Geautomatiseerde koppelingen tussen webshops en marktplaatsen in heel Europa. Gratis mobiele app en deskundige support. Alle producten uit de webshop worden gratis aan huis geleverd. Relatiegeschenken, cadeautjes of gewoon jezelf verwennen.


Je vindt een selectie lederwaren en cadeautips op StoreSquare. Wasp Software te Merelbeke biedt flexibele en gebruiksvriendelijke software op maat van uw bedrijf. Gemshop staat in voor winkel- en stockmanagement voor retail. Dé online marktplaats van uw lokale handelaars!


De Tijd meldt nog dat Roularta alle investeringen stopte om elektronicaketens op zijn platform te krijgen. Openingsuren Open van maandag tot vrijdag van 8utot 12u30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts