woensdag 5 oktober 2016

Tikar kapok kussen

Tikar kapok kussen

Kapok Kussens bij Lusanna. Beste prijs en service garantie. Groot aanbod kussens van o. Matraswiggen, Koudschuim en meer! Plaids, Kussenslopen en veel meer. In veel verschillende maten.


Kom naar de winkel of bestel online! Alle merken kapok kussens. Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Ouderwetse natuurkapok voor een krachtige ondersteuning.


Kussen is huisstofmijt vrij en anti-microbacterieel. Een hoofdkussen dat lekker koel blijft in de zomer en uitermate geschikt is voor mensen die veel transpireren. Het kapok hoofdkussen is een 1 natuurproduct dat goed ademt en ventileert. De tijk is 1 katoen en voorzien van een rits.


Tikar kapok kussen

De natuurlijke vulling maakt dit kussen comfortabel, stevig, vormvast en duurzaam in gebruik. Huisstofmijt vrij en anti-microbacterieel. Losse vulling verkrijgbaar.


Dit kussen blijft heerlijk koel in de zomer. Anti-microbacterieel en anti-huisstofmijt. Design, Direct Van De Makers. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


De vulling zit verpakt in een een percal katoenen tijk en is anti-allergisch. Zijdezachte kapok uit java. Sneldrogen licht en isolerend. Lekker koel aan het hoofd.


Hygienisch, huisstofmijtvrij en anti-micro bacterieel. Bovendien is kapok door de laag die de vezel afsluit bacterie werend. Dit stevige, goed ventilerende en bacterie werend kussen geeft een jarenlang slaapgenot.


Perfect geschikt voor slapers die een steviger en hoger kussen wensen. Het kussen heeft een hoog vochtregulerend vermogen,. Van laag naar hoog sorteren. Voorzien van een 1 katoenen tijk en paspelband en rits, dus navulbaar. Een kapokkussen blijft koel en zorgt voor een optimale vochtregulatie.


Zo kunt u de dikte van dit kapok kussen eenvoudig zelf bepalen (of de tijk los van de vulling wassen)! Gevuld met 1 Java kapok en voorzien van een katoenen tijk. Ideaal voor de zomer en mensen die het snel warm hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts