dinsdag 4 oktober 2016

Folie glas in lood motief

Dé glasfolie specialist van Nederland. Een Offerte aan via het Formulier. Bekijk de voordelen van Glasfolie! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Beide soorten bestaan uit een groot aantal verschillende motieven. De statische glas in lood plakfolie is een aantal keren opnieuw te gebruiken, de zelfklevende folie wordt permanent aangebracht. Uw raam of glas gedecoreerd in een handomdraai. Glas in loodraam folie voor grote en kleine ramen.


Het glas in loodraam folie is al verkrijgbaar vanaf centimeter. Dat is ideaal want stel dat je alleen een glas - in-lood -raampje in het toilet wilt creëren, dan hoef je niet meteen een hele rol glasfolie van meter aan te schaffen. Met een mesje of schaar kun je het glas - in-lood folie op de.


Deze folies zijn standaard voorhande met de keus uit een beperkt aantal typen en kwaliteiten.

Echter met behulp van printtechnieken is het mogelijk ieder denkbaar glas in lood patroon op een raamfolie te aan te brengen en zo het aantal toepassingen uit te breiden. Creër nu uw eigen glas in lood op uw raampartij met deze folies ! Eenvoudig, snel en op een goedkopere manier glas in lood ? Wacht niet, en kies uit onze brede assortiment glas in lood plakfolie! De klassieke uitstraling van glas in lood in een folie. U kunt hier ook goed zien hoe het eind resultaat er uit ziet en hoe transparant de. Ben je niet zo van de illustraties?


Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas.


Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Vele soorten en alles op maat. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bestel je Glasfolie online. Plakfolie Glas - in-lood kopen?


Kwantum, daar woon je beter van!

Glasinlood folie … onze exclusieve raamdecoratie. Geen standaard folie zoals bij de bouwmarkt. Bij ons kan je op maat en kleur bestellen, en met onze tekenservice ben je verzekerd van een exclusief ontwerp. Mooi raamfolie met champagne kleurig glas in lood motief.


Dit raamfolie is prachtige decoratie! Het raamfolie met plaklaag plakt eenvoudig op gladde en vetvrije ramen en glazen. De lengte mag je zelf kiezen. Wij hebben ook folie voor de ramen, geen glas in lood maar effen met een prachtig motief , vooral tegen de inkijk. Ik vind het motief van deze folie te modern.


Ik zou een klassieker motief willen. Ik twijfel nog, want ik houd ook wel heel erg van lichte, hoge ramen, en je verliest wel wat licht door die folie. Anderzijds geeft het ook wel weer sfeer. Wat vinden jullie: mét glas in lood folie , of zonder?


Niet op rol, maar per stuk. Op maat te snijden naar gewenst formaat, zodat ze passend zijn voor bestaande ramen. Hieronder kunt u kiezen uit vierkante, ronde of rechthoekige glas in lood stickers. Decoratieve raamfolie verfraait het aanzicht en doorzicht van glas. De ramen worden bijvoorbeeld voorzien van streepjes, blokjes, puntjes of van bedrijfslogo’s.


We bieden folie aan van merken zoals dc fix, patifix, gekkofix en lineafix. Van eenvoudig gematteerd of gestraald glas tot glas in lood motieven. Raamfolie, zelfklevende en statische folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts