vrijdag 14 oktober 2016

Handdoekenrek bamboe

Bestel snel jouw badkameraccessoires. Meerdere aanbieders online. Biotics Bamboe 1capsules voor 21. Het comfortabele handdoekenrek van Bathroom Solutions is gemaakt van bamboe , dat een natuurlijk en warm uiterlijk heeft, en is perfect voor intensief gebruik. Bamboe staat bekend om zijn weerstand tegen vochtigheids- en temperatuurschommelingen, waardoor dit handdoekenrek ideaal is voor het ophangen en drogen van handdoeken in je badkamer.


Handdoekenrek bamboe

Handdoekenrek bamboe prijzen vergelijken. Het vrijstaande handdoekenrek is van bamboe en is ca. Hij heeft stangen op verschillende hoogtes. Dit open design zorgt voor genoeg luchtcirculatie, zodat uw handdoeken niet muf gaan ruiken.


Bamboe is een sterke grondstof die snel groeit, waardoor het milieu niet zwaar belast wordt. Het handdoekenrek is stevig en praktisch en heeft een luxe uitstraling. Op het handdoekenrek kun je je handdoeken, badhanddoeken of badkleding. Het bamboe rek heeft een uniek ontwerp en kan worden gebruikt als handdoekenrek. Het rek kan worden gebruikt voor dagelijkse huishoudklusjes.


Handdoekenrek bamboe

En kan tegen de muur worden geplaatst of vrijstaand neergezet worden. Gemaakt van hoogwaardig bamboe waardoor het rek duurzaam in gebruik is. Hang je handdoeken, gastendoekjes en ander badkamertextiel op aan onze stijlvolle handdoekenrekken en handdoekstangen.


Bekijk en bestel online via IKEA. Het grootste online winkelcentrum. In kleine badkamers is het vaak moeilijk een plek te vinden om natte handdoeken te laten drogen. Fraai handdoekenrek voor een badlaken en een handdoek.


Dit handdoekenrekje hangt u zo over een kastdeurtje. Er komt geen schroef aan te pas en uw kastdeurtje sluit gewoon zoals altijd. De hoge kwaliteit bamboe is vochtbestendig.


Mooi, eenvoudig en ontzettend handig. Er kunnen twee grote handdoeken opgehangen worden aan de houder. Materiaal: Bamboe - Afmeting: x 2x cm- Geschikt. Dit staande handdoekenrek van bamboe is qua omvang niet erg groot, waardoor deze ook geschikt is voor kleinere badkamers. Bamboe is uiterst geschikt voor de keuken en badkamer, aangezien het ongevoelig is voor vocht en zeer robuust is.


Ongeveer hiervan zijn opslaghouders en rekken, zijn handdoekrekken, en zijn ladders. Er zijn 4bamboe ladder handdoekenrek leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Alle handdoekrekken vind je op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Dit mooie en handige handdoekenrek is geschikt om handdoeken op te hangen.


Bamboe wandplank en handdoekenrek voor in de badkamer – Hangend houten. Past een handdoekenrek niet bij uw badkamer of heeft u de ruimte niet, dan is een handdoekring of handdoekhaak de perfecte oplossing. Deze ring neemt nog minder ruimte in beslag dan een handdoekenrek en is geschikt voor één handdoek.


U kunt er voor kiezen om er meerdere op te hangen op verschillende plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts