maandag 24 oktober 2016

Benar olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Verzorgingsproducten met een doel.


Bestel de exclusieve lijn van MGC Derma nu in Nederland. Al je natuurlijke verzorgingsproducten vind je op onze website.

De eerste laag BENAR verdunnen met terpentine. Hierna schuren met waterproof schuurpapier in de natte olie , afmessen en daarna afvegen met een niet pluizende doek. Na minimaal uur, doch binnen twee maanden, één laag onverdunde BENAR aanbrengen. Tussen de lagen steeds licht schuren, wanneer deze voldoende droog zijn. Het kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuin- meubelen, wanden en plafonds.


Verder heb het resultaat van Epifanes hardhout olie gezien (lagen) en dat ziet er goed uit na twee seizoenen. Hardhout olie en dat lijkt ook goed te gaan, deze winter weer een laagje. Scherpe prijs bij Verfgroothandel.

Benar Olie Gloss - 7ml Gloss. Het is een transparante olie voor (tropisch) hardhout, die het uiterlijk heeft van een blanke lak. Verkrijgbaar in glans en UVR met extra UV filter. Je kunt allerlei objecten van hout behandelen met hout olieën en hout waxen. BENAR kan onder andere toegepast worden op ramen kozijnen deuren gevelbeschietingen hardhouten tuin- meubelen wanden en.


Te denken valt aan een houten tafel, een boekenkast of zelfs een aanrechtblad. Ook houten tuinmeubelen zijn te behandelen, hiervoor heeft HORNBACH tuinmeubelolie in het assortiment. Deze olie zorgt er voor dat je houten tuinmeubelen er niet grijs uit gaan zien. BENAR Ædeltræsolie påføres 3-strøg vådt-i-vådt.


Træet skal mættes med oliebehandlingen. Overskydende olie tørres af med en fnugfri klu så der ikke danner sig en film på overfladen. Behandlingen bør gentages hver sommer. Blanke lak voor buiten met een matte uitstraling op basis van alkydhars (long-oil).


Het geeft uw (hard)hout de ultieme bescherming. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!


Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!

De beits heeft het uiterlijk van een blanke lak en is vochtreguleren elastisch en zeer duurzaam. Voor het beitsen van: kozijnen, meubels, steigerhout, schuttingen. Ook uiterst geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. Jotun BENAR olie Gloss is een transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten gebaseerd op een ‘longoil’- alkyd die het uiterlijk heeft van een blanke lak. De olie is dus niet afkomstig van Kummel of Komijn zaad.


Bevat een UV-filter en heeft een. Dit product geeft een duurzame matte film die een jarenlange bescherming geeft. Bekijk ons assortiment beits of alle beits aanbiedingen.


Kies uit beits in verschillende kleuren. Laat de olie niet opdrogen want dan is alleen fysiek verwijderen nog mogelijk. Olie die is verdund met Terpentijnolie dringt daardoor nog dieper in.


Wees dus niet te zuinig met de White Spirit of Terpentijnolie en zorg dat de olie volledig weg is voor u de plek des onheils verlaat en de olie door kan drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts