donderdag 27 oktober 2016

Katoen broderie

De nieuwste trends van het seizoen. Ontdek ze allemaal bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zie er fleurig uit: bloemenprints!


De mooiste outfit haal je bij OTTO.

Goed gekleed weer aan het werk. Bestel de mooiste outfits bij OTTO. De grootste keuze aan broeken! Nu online te bestellen bij OTTO.


De Mimosa stoffen gemaakt van katoen en uitermate geschikt voor wiegbekleding en hemeltjes voor de wieg of ledikant. Deze stoffen zijn er in diverse soorten, de gladde broderie met borduursels, de luchtige katoenen voile (met of zonder nopjes), geborduurde katoen etc. Katoen broderie de luxe bloementjes wit.


Soepel vallende poplin met geborduurde nopjes. Broderie is een stof met geborduurde patronen.

Ook voor het aankleden van een babykamer wordt regelmatig deze stof gebruikt. Een voorbeeld hiervan is een lakentjes voor een wiegje. De samenstelling van broderie stof is vaak. De rest van de stof is licht geplooid. De dunne stof is vriendelijk voor de babyhui is ademend en tevens vochtregulerend.


Leuk mint groen kantje van glans katoen van mm. Mooi wit breed broderie met zigzag motief van mm breed. De collectie broderie dekbedovertrekken bestaat uit kwalitatieve stoffen en voorzien van een aantal unieke afwerkingen, zoals kanten bewerking en ambachtelijk geborduurd.


De broderie stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Bijvoorbeeld broderie wit sierlijk en broderie roze sierlijk geschikt voor onder andere wiegbekleding, baby artikelen, gordijntjes en decoratie. Deze vorm van versiering is al ontzettend ou er zijn zelfs borduursels terug gevonden uit de 3e eeuw voor Christus. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen.


Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen. Vrijwel alle broderie stoffen zijn altijd op voorraad. De stof is vriendelijk voor de babyhui is ademend en tevens vochtregulerend.


Van oudsher wordt broderie gebruikt als bekleding van de wieg. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren. Dekbedovertrek met kant aan de randen en geborduurd over het geheel!


Door de effen kleur oogt het overtrek heel neutraal.

Het borduursel op het overtrek en de kussenslopen maakt het betoverend en sprookjesachtig. Lees de volledige productomschrijving. Bekijk alles met broderie kant! U kunt de broderie stof gemakkelijk en snel online bestellen en dit uur per dag en dagen per week. Kies de stof die u voor ogen had en bepaal zelf hoeveel meter u afneemt.


Bij Stoffenshop verkopen wij broderie per meter, zodat u geen stof hoeft te verspillen. Of toch liever iets meer broderie voor bijvoorbeeld een mooie wieg voor uw baby? Bepaal zelf wat u afneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts