maandag 31 oktober 2016

Fotolijst ovaal

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Ovale zilveren fotolijsten in diverse maten.


Lieve, leuke en mooie ovale zilveren fotolijstjes om de speciale momenten in te bewaren. In ovale fotolijsten komen gezichten vaak extra mooi uit, de hoekjes van de foto af en precies waar je zo graag naar kijkt blijft over! Middel grote ovale fotolijst , volledig hout.


Deknudt frames fotolijst ovaal kunsthars klassiek zwart.

Houten ovale lijst met een afbeelding van een bruidspaar. Mid-century en in goede staat. Bent u op zoek naar originele collage fotolijsten , dan kunnen wij u onder andere 3D collage fotolijstaanbieden. Dit zijn in het oog springende constructies van of meer fotolijsten aan elkaar die een ruimtelijk effect geven. Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten.


Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Shop direct online op beslist. Alle merken Wissellijsten. Grootste aanbod Fotostandaarden.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Ronde en ovalen lijsten en een overzicht met gerelateerde onderwerpen. Klik op de categorie van uw keuze. Diverse fotolijst , wissellijsten en posterlijst ronden en ovale lijsten in diverse formaten in de kleuren.


Het opgegeven formaat van de ronde en ovalen lijsten is de binnenkant van de sponning. Afbeeldingen worden gepresenteerd in een rechthoekige, ronde of ovalen fotolijst. Er kan ook leuk gespeeld worden met fotolijsten uit één collectie in een klein, middel en groot.

Ovaal koperachtig fotolijstje. Cm dat is de foto die erin past het lijstje is 7. LET OP: deze lijsten worden geleverd zonder glas, achterzijde en ophangsysteem! Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Lijsten Gratis verzenden V. Bespaar op de winkelprijzen bestel nu in onze online shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts