woensdag 8 mei 2019

Koziol lectuurbak milano

Boek uw Hotel in Milaan online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Kies uit producten vanaf € 00. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment lectuurbakken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Milano bewaart kranten en :tijdschriften in tijdloos mooi en elegant design! Koziol Milano lectuurbak poederroze.


Laat je je tijdschriften vaak rondslingeren door het huis?

Dit tijdschriftenrek heeft de uitstraling van design en is uitgevoerd in een wit kleur. Het tijdschriftenrekis stevig en staat stabiel op de ondergrond. De afmetingen van het tijdschriftenrek zijn 4x 3cm. Montagemateriaal inbegrepen. Bewaar tijdschriften, kranten en andere lectuur in deze mooie design lectuurbak.


Deze lectuurbak is gemaakt van acacia hout welke voorzien is van FSC keurmerk! Het strakke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling van uw woonkamer. Heeft een tijdloos design en bewaart tijdschriften en kranten op een stijlvolle manier.


De krantenbak is nuttig en moet zeker functioneel zijn, maar daarnaast moet het item ook nog eens heel mooi zijn om te zien. De lectuurbakken van Furn. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Bekijk ons unieke assortiment lectuurbakken. De pure en goed ontworpen producten hebben al vele designprijzen gewonnen. Waar je hem ook neerzet, hij staat krachtig op zijn vier, smalle pootjes.


Dat is de kracht van de eenvoud! Berg je lectuur, post of accessoires netjes op en zet hem naast de bank. Mix en Match je eigen creatie.


Milano is verkrijgbaar in verschillende kleuren, bevat geen melanine en BPA en is gemaakt van recyclebaar materiaal.

De poten van de tijdschriftenhouder zorgen ervoor dat deze zeer stabiel staat. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! MILANO in tijdloos mooi en elegant design slaat tijdschriften en kranten in stijl op. De klassieke vorm past harmonieus in bijna elke interieurstijl en staat veilig op zijn vier poten. Ideaal voor woon- en werkruimtes, maar ook voor ontvangstruimtes en overal waar u de wachttijd met lezen kunt verkorten.


Gebruik als opbergmand of boodschappentas. Zeer mooie lectuurbak van het duitse designmerk kosiol. Een schitterend design en in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts