donderdag 30 mei 2019

Slaapkamer kleuren

Ruim assortiment slaapkamers. Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Meld je vandaag nog aan als schilder om te kunnen reageren op nieuwe en lopende opdrachten. Kleuren hebben een psychologische werking op de mens. Zo is bewezen dat de kleur rood bijvoorbeeld agressie opwekt.


Het is dan ook niet altijd verstandig om de muur van je slaapkamer rood te verven. Tenzij je meer passie in de slaapkamer wilt en rood combineert met groen als complementaire kleur. Kleur Tip 3: Rustgevende kleuren in de slaapkamer.


Een rustgevende kleur is een lichte blauwtint die er voor zorgt dat je in een relaxte mood komt. Gebruik andere warmere blauwtinten om je slaapkamer iets knusser te laten lijken.

Pastelblauw en zachte blauwtinten zijn ideaal voor een slaapkamer. Energierijke kleuren : roo oranje, geel en alle tussenligende kleurtinten. Donkere kleuren in de slaapkamer. Ze doen de slaapkamer er kleiner uitzien en zorgen zo voor een intiemere sfeer.


Om de kilte te breken kan je gebruikmaken van enkele accentkleuren en bling-bling decoratie. Beter slapen: dit zijn de beste kleuren voor de slaapkamer. Lig je ‘s nachts vaak te woelen en kom je maar niet in slaap?


Natuurlijk kan dat zijn omdat je veel piekert, maar het kan ook te maken hebben met je omgeving. Wist je namelijk dat kleuren invloed hebben om jouw humeur en gemoedstoestand? De slaapkamer is in huis bij uitstek de ruimte waar je tot rust wilt komen. Het is dan heel belangrijk te kiezen voor kleuren en een stijl die hier goed bij aansluit.


Welke slaapkamer kleuren zijn populair. De populairste kleuren voor slaapkamers zijn zonder meer grijs, wit en bruin. Natuurlijk zijn ook kleuren als blauw, groen, paars en geel vertegenwoordigd.


Kortom, als jij je slaapkamer opnieuw gaat kleuren , is het goed om even stil te staan bij de invloed van kleur op je nachtrust… en ja, dus ook op je seksleven. Meer slaapkamer tips kun je lezen in het artikel: tips voor een optimale slaapomgeving.

Lichte slaapkamer kleuren. Ook met lichte slaapkamer kleuren zoals wit, pasteltinten en beige creëer je een slaapkamer waar je volledig tot rust kan komen. Toon-op-toon tinten doen je slaapkamer luchtiger lijken. Een donkere achterwand achter het hoofdeinde van het be combineert mooi met de lichte, neutrale tinten op de wanden. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging.


Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Een slaapkamer inrichten doe je zo!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Zowel in de slaapkamer als in de badkamer is gekozen voor houten shutters van Zonnelux. In de slaapkamer ligt vloerbedekking.


Alle kleuren in het interieur zijn op elkaar afgestemd. Britse hotelketen Travelodge heeft onderzoek gedaan naar het verband van slaapkamer kleuren en nachtrust. Hieronder kan je zien welke kleuren voor de beste nachtrust zorgen. Alle psychologen en onderzoekers zijn het er over eens, blauw is zonder twijfel de beste slaapkamer kleur. Zachte kleuren kiezen kan helpen om sneller in slaap te vallen, fellere kleuren zijn dan weer geschikt om de nodige pit en leven in het ochtendritueel te brengen.


De perceptie van ruimte wordt deels bepaald door het behang. Met warme kleuren krijgt je slaapkamer een extra behaaglijk en uitnodigend gevoel. Aan het hoofd van het bed kan je bijvoorbeeld zachte roodtinten gebruiken, gecombineerd met marmerwit voor de andere muren. Om de romantische sfeer te vergroten, voeg je hier nog tactiele materialen en sfeervolle verlichting aan toe. Dan is het maar normaal dat je die ruimte zo inricht dat je er kalm van wordt – en dat kan met de juiste kleuren.


Ben je van plan de muren van je slaapkamer te gaan schilderen of nieuwe decoratie te kopen en wil je meer rust ervaren in de ruimte? Wij hebben meer dan 1foto’s van slaapkamer ideeen verzameld ter inspiratie. Van strakke, moderne slaapkamers tot rustieke, landelijke slaapkamers.


En volop inspiratie voor slaapkamer kleuren. Het volledige overzicht van alle slaapkamer ideeen vind je op onze Pinterest. Ook complete slaapkamers kunnen besteld worden en u heeft altijd keuze uit diverse kleuren en maatvoeringen.


Daarnaast kunt u makkelijk kiezen voor diverse opties zoals matrassen, hoofdkussens, bedbodems en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts