donderdag 23 mei 2019

Kunstplanten ikea

Ruim assortiment online bestellen! Vind de nieuwste collectie. Bekijk ons unieke assortiment kunstplanten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Voor de IKEA kunstplanten heb je geen groene vingers nodig. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van echte planten en bloemen. Als echte planten wat onpraktisch zijn voor jou, of als je gewoon iets wil dat makkelijker te onderhouden is, bekijk dan eens onze kunstplanten. We hebben er in allerlei vormen, grootten en kleuren, en ze helpen je je woning in te richten met groen dat er écht uitziet. Voor de FEJKA kunstplanten heb je geen groene vingers nodig.


Kunstplanten brengen elke kamer tot leven. Perfect als je andere dingen te doen hebt dan water. Het delen van deze pagina betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van IKEA : Inter IKEA Services B. De zeven echte houten stammen van de kunstplant zijn gevuld met 4blaadjes.

Voor wie geen levende planten kan houden, maar toch van de pracht van de natuur. De Raphis palm is geschikt voor binnengebruik, voor in. Met zijden bloemen hoef je bovendien geen rekening te houden met allergieën.


Ca 28cm hoog en 28cm doorsnee. Zeer realistische kunstplanten voor buiten. Ondanks het feit dat er door de ontwerpers van de hierboven genoemde kunstplanten extra aandacht is besteed aan de levensduur van de kunstplanten zijn de kunstplanten nog steeds zeer realistisch. Met de robuuste stam die gemaakt is van echt hout maakt de boom een zeer natuurlijke indruk.


Planten en bloemen geven een nieuw gezicht aan een ruimte. Het plaatsen van een plant kan net de oplossing zijn die jij zoekt voor dat saaie hoekje of kleurloze tafeltje. Voordelen van kunstplanten.


Als je besluit tot de aanschaf van kunstplanten maak je een besluit voor de lange termijn. Alle kunstplanten worden zo natuurgetrouw mogelijk geproduceerd. We besteden dan ook veel aandacht aan vorm, kleur, gewicht en de stevigheid van de kunstplanten. Hierdoor zijn alle kunstplanten zo natuurlijk mogelijk van vorm, kleur en structuur. Onze kunstplanten zijn nagemaakt van planten zoals deze in de natuur ook echt voorkomen.


Een kunstplant geeft een gezellige en knusse uitstraling aan je interieur zonder dat je er heel veel moeite voor hoeft te doen. De kunstplanten geven elke ruimte kleur en zorgen voor levendige groene accenten in het interieur. Zo creëer je een mooie groene toevoeging aan jouw interieur.

Vrolijk je interieur op met leuke. Maxifleur heeft een zeer ruim assortiment kunstplanten voor buiten van de hoogste kwaliteit. Deze kunstplant buxus bol op stam in kunststof pot heeft een diameter van ca.


Materiaal plant: kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts