donderdag 16 mei 2019

Wat is vintage interieur

Gestalten Sie Ihr Zuhause. Küche, Bad und vieles mehr! Genießen Sie die größte Auswahl. Möbel, Schirme und Grillzubehör!


Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Vintage D schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Wij hebben Alles voor de Hengelsport.


Wat voor woonstijl je ook kiest, vintage en nieuw combineren wonderwel. Officieel is vintage minimaal jaar ou maar de term wordt ook gebruikt voor alle tweedehands meubels en accessoires die je op markten tegen komt. Bij zitmeubelen wordt een houten frame vaak gecombineerd met een stoffen zitting. Ribstof heeft echt een retro tintje, maar ook leer werkt goed voor deze stijl. Tot slot zien we kunststof, keramiek en rotan in een retro interieur terug.


Wat is vintage interieur

Binnen een vintage interieur kun je voor verschillende kleurcombinaties kiezen. De slanke poten van de wandmeubels, tafels en stoelen die zo typerend voor de retro woonstijl uit de jaren zijn, zijn ook weer terug te vinden in het moderne retro interieur. Juist door deze vormgeving lijken meubels minder kolossaal en creëer je een open en transparant interieur.


Retro design meubelen passen ook prima in een modern en Scandinavisch interieur. Bij vintage interieur gaat het vooral om meubelen een nieuw leven geven. Pasteltinten passen ook erg goed in een vintage interieur , net als mosterdkleuren, loodgrijs en aardetinten.


Lastiger wordt nu wel kiezen wat het beste bij jouw woning past. Maak eerst de keuze voor welke periode en stijl je wilt gaan. Kijk goed wat bij jou past en waar je interieur ook bij aansluit. Wanneer je dus iets tegenkomt wat aan deze kenmerken voldoet, dan zou je wel eens een mooie vintage vondst hebben! Een perfect element voor in een vintage interieur.


Maar om nou een heel interieur vol te zetten met meubels uit de jaren 5 of jonger, dat kan ook weer teveel van het goede worden. De jaren interieur look sluipt weer de woonwinkels is. Zou de strijd tussen de soul kickers en underground people nu ook weer gaan beginnen #128521; als het fashion wereld ligt wel waar hier zie je ook volop de ‘saturday night fever’ mode.


Wat is vintage interieur

Het is meestal kwalitatief goede kleding en van dure merken, zoals Louis Vuitton en Chanel, maar dan een stuk goedkoper omdat het zo oud is. Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld als we op pad zijn, of met vrienden een borrel drinken. Het is lastig om daar een goed antwoord op te geven, aangezien de term willekeurig wordt gebruikt omdat het hip is. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack online bei Thalia!


Tips voor een vintage interieur. Oude, leren jassen van het Amsterdamse Waterlooplein tot glazen lampen en houten dressoirs met de karakteristieke look van meer dan dertig jaar geleden. Voor meer loveseat inspiratie en vintage interieur inspiratie ga naar Trendhopper.


Loveseat Vino heeft een opvallende, klassieke vormgeving en bekleed met de hoogwaardige stof Riviera in de kleur rood. Plaats bijvoorbeeld een lederen zitfauteuil tegen een wand met betonlook. Leg er een leuk vloerkleed onder en je hebt meteen een comfortabele zithoek met karakteristieke uitstraling. Voeg eventueel nog wat vintage accessoires toe.


Een vintage interieur spreekt tot de verbeelding. Het is de laatste jaren ook steeds populairder bij het grote publiek. Elk tijdperk heeft zijn eigen stijl.


Wat is vintage interieur

Wat is jouw vintage stijl ? En het ene tijdperk zal altijd meer populair zijn dan het andere. Net zoals met kleren en eten is de mode ook van toepassing als het om vintage gaat. Kom dus maar op met die koude wintermaanden! Missie ‘Op zoek naar vintage pareltjes’ Het creëren van een prachtig vintage (inspired) interieur begint met het vinden van de juiste meubels en accessoires die matchen met jouw stijl en woning. Stijltips voor een retro interieur.


Alles komt weer terug, keer op keer zie je stijlen na jaren weer helemaal trendy zijn. Zo ook het retro interieur , waar wij van KARWEI helemaal gek op zijn. Omdat je zoveel kunt combineren. Want zeg nou zelf: in een vintage interieur kun je bijna alles matchen en passen heel veel smaken prima bij elkaar.


Of je nu een heel huis vol vintage hebt of juist kiest voor een paar eyecatchers voor je interieur : meubels in deze stijl voegen altijd karakter toe. En dat is precies wat je wilt. Wij gingen op huisbezoek bij een aantal liefhebbers van de vintage stijl en keken onze ogen uit. Hoi, mijn naam is Marielle en in deze webshop deel ik mijn vintage schatten met jou!


Ik rij het hele land door opzoek naar de mooiste vintage meubels en accessoires voor je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts