vrijdag 10 mei 2019

Wandklok losse cijfers

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Deze wandklok bestaat uit losse cijfers , die je naar eigen wens kunt ophangen.


Je kunt de klok dus zelf zo groot en klein maken als je maar wil. Handig wanneer je twijfel over hoe breed of groot jouw muur is: dit past altijd!

Versier je huis op een originele manier door de cijfers en wijzers neer te zetten zoals je zelf wilt. Bovendien is de klok stil en zal je dus geen last hebben van getik. Los quartz uurwerk met verschillende sets wijzers uren en minuten in zwart, rode secondewijzer.


Dit losse uurwerk heeft een doorlopende secondewijzer dit betekend dat de secondewijzer niet tikt. Uren en minuten met zwarte wijzer en seconden via de rode wijzer. Wij hebben losse uurwerkjes met losse wijzers en wandklokken met grote cijfers en diverse DCF klokken. Ook chronometers zijn leverbaar met aftelfunctie. Als jij eenmaal deze geweldige grote Romeinse 3D klok goed hebt opgehangen wil je nooit meer een andere klok.


Losse cijfers voor wijzerplaat. Op deze pagina vindt u losse cijfers voor cijferringen en wijzerplaten in diverse afmetingen en kleur. Wijzerplaten en Cijferringen bei Hobbyklok Online bij.


Wandklokken zijn allang niet meer alleen functioneel. Het kan ook echt de eyecatcher van je huis zijn. Ga je voor een wandklok in de woonkamer of gang, kies dan voor een wandklok die lekker groot en opvallend is.


De wandklok voor jouw interieur. Wij zijn de expert in klokken.

Wil je die kale wand nu eindelijk eens opvrolijken? Of zoek je een nieuwe accessoire om de woonkamer een frisse, nieuwe uitstraling te geven? Een wandklok doet de truc! Het aanbod op klokken-expert bestaat voor verreweg het grootste deel uit wandklokken.


En dat is niet verwonderlijk. Behalve retro zijn er nog genoeg andere wandklokken die net even anders zijn. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld sticker wandklokken , waarbij je het uurwerk en de cijfers zelf los op de muur bevestigt.


Dit staat prachtig op een vlakke, egale wand. Productbeschrijving3D wandklok , muurklok, klok DIY Doe het zelf. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt is het zichtbare uurwerk. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart. De zwart gespoten cijfers worden door middel van sjablonen op de klok aangebracht.


Dit geeft een stoer industrieel effect. Tevens hebben we ook de optie voor zwarte 3D- cijfers die je er zelf op kan plakken. Deze ogen weer wat strakker dan de gespoten cijfers. We leveren de 3D- cijfers 12-3-6-en de stippen (rondjes) er los bij. Mooie klok, ben er enorm blij mee!


Alleen jammer dat er geen reserve cijfers bij zitten voor als er iets fout gaat bij het installeren of als je de klok wilt verplaatsen en niet alle cijfers netjes van de muur af komen. De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd. Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven.


Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten. De prijzen van de klokken beginnen al vanaf 3=.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts