vrijdag 3 mei 2019

Nachtkastje brocante

Nachtkastjes voor de laagste prijs. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit 4producten vanaf € 299. Een nachtkastje biedt ruimte aan je telefoon, boek, nachtlampje, tijdschrift, oordopjes, een nachtmasker en een glas water.


En wanneer je voor een nachtkastje met lades gaat, kun je je ondergoed in de lades bewaren. Van een praktisch hoog boxspring- nachtkastje tot een gezellig brocante nachtkastje. Brocante nachtkastjes in Shabby chic stijl. Louis quinze model wit met bloemen.


En dan de binnenkant rood met witte stippen.

Schattig brocant nachtkastje. Deze is leuk voor een jongens en meisjes kamer. Hoog antiek kastje met leuk houtsnijwerkje. Aqua met gras en bloemen, stoer en lief tegelijk!


De kleur aqua past overal leuk bij. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met brocante nachtkastje ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Opgeknapt en geschilderd met mooie matte grijze verf van Painting the Past. Naast het bed of in een halletje.


Oud brocante nachtkastje met wit-grijs marmeren blad. Leuk voor in de slaapkamer of hal, dit oude brocante nachtkastje met wit-grijs marmeren blad! Je slaapkamer kun je inrichten met oude brocante linnenkasten, maar het mooiste is het om deze ruimte extra sfeer mee te geven met brocante kaptafels en nachtkastjes. We zijn steeds op zoek naar die ene unieke brocante kaptafel en mooie sets brocante nachtkastjes.


Voor aan tafel , tegen de muur of achter je bed met leuke decoratie erop. Keuze uit meer dan 6nachtkastjes. De binnenzijde schilderen wij ook en wij beplakken de schapjes naar wens met bijpassend plakfolie.

Geschilderd in een kleur mat lichtgrijs met een vleugje groen. Een landelijke inrichting in een slaapkamer geeft je al snel een romantisch warm gevoel. Bij deze stijl kun je denken aan een hemelbe of een robuust houten bed met grote sierknoppen op het hoofdeinde of voeteneinde.


Maisons du Monde biedt u een ruime keuze nachtkastjes : romantische, traditionele, hedendaagse, industriƫle stijl en nog vele andere. De handigste en mooiste nachtkastjes vind je in onze webshop! Bestel gemakkelijk online, zonder verzendkosten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts