donderdag 23 mei 2019

Landelijk en stoer wonen

Grootste aanbod meubels op Beslist! Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Landelijk en Stoer Wonen by Lot’s of Molly.


U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting.

Kijk gerust eens in onze webshop. Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen. Welkom bij Shabbys, de webwinkel van het stoer in wonen ! Met de woonaccessoires van Shabbys is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere stoere en sobere uitstraling te geven. Ontdek nu de Wabi Sabi stijl. De perfectie van een onvolmaakt interieur.


Een echte blikvanger in een stoer en landelijk interieur. Afmetingen: Hx L1x B39.

De kleurnuances variĆ«ren per serie, geen enkel stuk is hetzelfde. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is weer iets anders en kan daardoor afwijken van de foto’s. Wij verkopen woonaccessoires, lampen en meubelen in een landelijk , sober en stoere stijl. Vanuit de passie voor deze woonstijl. De mooiste webshop van Nederland met de meest uiteenlopende woonaccessoires voor de landelijke stoere , sobere en robuuste woonkamers.


Dit stoere TV-Meubel past in elke woonstijl, basic, strak en stoer. Maat, kleur en uitvoering mag je zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor een open voorkant, of gedeeltelijk met lades. Al onze meubels worden netjes afgeleverd en bevatten geen splinters.


Bij ons kunt u terecht voor mooie, oude en doorleefde woon accessoires. Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en voor vragen kunt u ons altijd bereiken via de mail of telefoon. De winkel is gevestigd in een mooi pand van bijna 1jaar oud.


Je kunt bij mij terecht voor een leuk cadeau, maar ook voor een mooie bank of tafel. Je vind in de winkel een verscheidenheid aan landelijke en stoere woonaccessoires maar je kunt bij ’t Ketheltje ook terecht voor een leuke shawl of sieraad. Unieke wereldse collectie originele oude houten meubels. Mooiste webshop voor landelijke stoeren en robuuste woonaccessoires.


Cees Mooi Stoer Wonen gebruikt geen cookies voor het verzamelen van persoonsgebonden gegevens.

Onze site gebruikt cookies o. Stijlvol in landelijk wonen. Kijkt u rustig rond in onze webwinkel heeft u iets moois gezien en u wilt het graag in het echt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Inspired by Trending Stories. U wilt graag landelijk en stoer , of landelijk en sober wonen ? Waar gaat u dan naartoe voor meubels en accessoires die bij deze stijl passen? Wat dacht u van de collectie bij Woonland Interieurs?


Al jarenlang ben ik gepassioneerd door de robuuste, landelijke en authentieke stijl die je (t)huis karakter en rust geeft. Vaak gaat het om handgemaakte of oude, verweerde materialen. Objecten die vroeger voor compleet andere doeleinden werden gebruikt en thuis een tweede leven.


Tevens bent u bij ons van harte. In onze webwinkel en woonwinkel (gevestigd aan de Wijde Noorderhorne in Sneek) vind je een mooi en divers aanbod in landelijke, stoere en sobere woonaccessoires en meer. Info over landelijk en stoer wonen. Resultaten van zoekmachines!


Authentieke oude leemkruik (vissersmand) uit China, gemaakt van leem en riet. Prijs van €17Nu voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts