vrijdag 10 mei 2019

Xenos antiek look

Xenos antiek look

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Boek Antik nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Eerst passen, achteraf betalen!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Deze sidetable met antiek look is de ideale combinatie van decoratie en opbergen. In de twee laden kun je makkelijk kleine spulletjes opbergen, zoals reserve sleutels, schoenlepels of handschoenen. Zet er een mooie bos bloemen of een plateau met kaarsen op om hem nog mooier te maken. Dit nachtkastje met antieke look zal prachtig staan in de slaapkamer, zeker wanneer je een romantische inrichting hebt.


Zet het kastje naar je bed en vul de lade met allerlei spulletjes die je graag in de buurt van je bed hebt, zoals haarelastiekjes of een slaapmasker. Omring hem met grote, zachte bankstellen en fauteuils om een gezellige en warme sfeer te creëren. Zet deze salontafel in de woonkamer. De antiek look tafel heeft een witte kleur en een bruin, houten tafelblad. Daaronder zit nog een handige, witte opbergplank waar je allerlei spullen op kunt leggen.


Denk aan kranten en tijdschriften bijvoorbeeld. Tips en trucs om meubels op te knappen of een oude, brocante look te geven. Nachtkastje antiek look Zet twee van deze antiek look nachtkastjes aan beide zijden van je bed. Het zal erg mooi staan, en je hebt er meteen weer wat opbergruimte bij.


Deze prachtige klok met antiek look zal een echte eyecatcher zijn in de woonkamer. Erg mooi in een klassiek interieur. De salontafel heeft een afmeting van 80x80cm en is 41cm hoog.


Bekijk alles met xenos salontafel! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Beschadigd aan de bovenkant, maar kan zeker nog een keer mee. Onze salontafel in antieke stijl zal zowel een praktische als decoratieve toevoeging aan je huis zijn!


Xenos antiek look

Hij kan ook worden gebruikt als een opbergkist of bankje. Deze salontafel is gemaakt van massief hout met een antieke kleurstijl en is gedecoreerd met kunstleren banden en metalen elementen. Hierdoor heeft de tafel een vintage charme. Spullen netjes opbergen of juist jouw mooiste accessoires een plekje geven?


Verschillende kasten vind je op Xenos. Koop nu deze Sidetable antiek look voor slechts €55. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Xenos antiek look

Afmeting 91x35cm hoog 77cm. Xenos sidetable en spiegel antiek look. Te koop een nette sidetable van xenos in antiek look. Tevens te koop een bijpassende spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts