maandag 13 mei 2019

Ophanghaakjes zelfklevend

Kapstokken voor elke ruimte. Daarom zijn transparante zelfklevende haken vooral geschikt als je je ramen bijvoorbeeld in elk seizoen anders wilt versieren. Deze schilderijhaak van GAMMA is gemaakt van vermessingd staal.


De schilderijhaak is zelfklevend zodat u deze eenvoudig vastplakt aan de lijst van het schilderij. Gereedschap is dus niet nodig voor omdat het gaat om een plakhaak.

Vervolgens kunt u het voorwerp aan een spijker of schroef hangen. Aan het oogje kunt u vervolgens allerlei soorten haken en draden bevestigen. Iedereen kent ze wel, die witte zelfklevende haakjes die je bij de Action kan kopen. Ze kosten bijna niets en meestal worden ze alleen gebruikt om handdoeken en theedoeken mee op te hangen in de keuken.


Zonde, want als je ziet wat je er allemaal mee kan sprint jij richting Action om meteen een voorraad in te slaan! Set van glanzende, kleine RVS ophanghaakjes in ovaalvorm waarmee je gemakkelijk handdoekjes of dergelijke kunt ophangen. De haakjes zijn zelfklevend en kunnen op iedere schone en gladde ondergrond zoals muur, deur, glas of tegels worden bevestigd.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wanneer u lampionnen of pompons wilt ophangen is dit haakje is nog makkelijker in gebruik dan de ophang oogjes. Ophanghaken koop je eenvoudig online bij bol.


U heeft geen nylondraad meer nodig en kunt de producten zo aan het haakje hangen. Handig te gebruiken in bijvoorbeeld de keuken of badkamer, maar kan ook in de hal. Eenvoudig op te hangen door het zelfklevende systeem. Zelfklevende keukenhaakjes ovaal. In een verpakking vind je stuks.


Bestel handdoekhaakjes snel en voordelig bij Sanitairwinkel. Ruime keus, scherp geprijsd en snel geleverd. Alle soorten duimen, haken en ogen. Van karabijnhaak tot musketonhaak. Ook schroefoog en schroefduim.


Bekijk bevestigingsmateriaal bij GAMMA en online. Ontdek bij Retif ons groot assortiment aan zelfklevende ophanghaakjes. Grootte per haakje: ongeveer lengte cm.

Papieren ophanghaakjes zelfklevend – Ø mm, 20st: Ø mm, zelfkleven draagkracht tot 10g. De achterkant is zelfklevend zodat u deze eenvoudig vastplakt aan de lijst van het schilderij. Dankzij ontwikkelingen in de hechttechnologie is dit ingrijpend veranderd.


Tegenwoordig kunnen zelfklevende haken betrouwbaar en veilig middelzware voorwerpen dragen in keuken, hal, badkamer of kantoor. JavaScript seems to be disabled in your browser. Alle plak- en tegelhangers voor het ophangen van platte objecten, zoals tegels, grammofoonplaten, posters op karton, kleine spiegels en andere acrylaat en glasplaatjes.


ZELFKLEVENDE HAAKJES voor lijstje. Op deze pagina kun je (extra) ophanghaakjes bestellen. Bij elke bestelling boven de euro (verzendkosten niet meegerekend) krijg je de ophanghaakjes er gratis bij, je hoeft ze dan dus niet apart bij te bestellen!


Dit kan natuurlijk wel, mocht je graag wat extra haakjes willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts