vrijdag 17 mei 2019

Landelijke klokken 60 cm

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Landelijke klokken 60 cm

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. In ons assortiment zitten veel landelijke klokken van ons eigen merk GTG.


Dit merk heeft veel verschillende landelijke klokken. Oud uitziende klokken , klassiek uitziende klokken , kleurrijke klokken en grote klokken waarmee u een statement maakt in uw huiskamer. Wanneer u de landelijke stijl verder wilt doorvoeren in uw huis kunt u er ook voor.


De sierlijke wijzers, authentieke Romeinse cijfers en ietwat verweerde cijferplaat met de tekst Antiquite de Paris geven deze Franse klok een echt landelijk en doorleeft uiterlijk. De klok heeft een warme landelijke uitstraling en is een echte sfeermaker in elk interieur. Landelijke klokken zijn vaak hele sfeervolle klokken. Een landelijke klok past in veel verschillende interieurs en combineert ook goed metBrocante.


We hebben veel landelijke klokken in ons assortiment. Veel van deze klokken zijn van hout of metaal. Een aantal klokken hebben een “oude” uitstraling waardoor uw nieuwe klok wel een antieke klok. Ben je op zoek naar een decoratieve landelijke klok ? Een brocante klok die eruitziet alsof deze al eeuwen oud is of een landelijke klok in een zachte pasteltint zijn echte blikvangers in je woning.


Grote klok diameter ca cm. Quarts uurwerk voor 1xaa batterij. Mooie grote wandklok in landelijke style. De grote wandklokken zijn beschikbaar in diverse designs en vormen, zodat er voor iedere woonstijl een geschikte wandklok is.


Zo zijn er voor de landelijke woonstijlen houten wandklokken te vinden en natuurlijk zijn er ook klokken in de industriële stijl te vinden. Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. Met een Clayre en Eef klok brengt u een opvallend en sfeervol accent aan in uw huis. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


De laatste klokken trends. Kermerken van landelijke klokken. Qua materialen wordt vaak gebruik gemaakt van bijvoorbeeld hout en metaal met een ruwe afwerking. Het is belangrijk dat de klok bijdraagt aan het grote plaatje.


TTD Fine Line Radio Control 60. Radio gestuurde klok met RVS rand en slagvast acrylaat glas. Automatisch omschakeling zomer-winter tijd.


Landelijke klokken 60 cm

Deze grote klokken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals metaal en hout. Een grote wandklok fungeert als blikvanger in je woning en is erg geschikt om een groot gedeelte van een wand op te vullen. Een klok is tegenwoordig niet zomaar een klok maar een decoratieve woonaccessoire. Een wandklok dient U dan ook zorgvuldig uit te zoeken waarbij U goed moet op letten of deze wel precies bij uw woninginrichting past. Heeft U bijvoorbeeld een landelijk interieur dan past daar natuurlijk het beste een houten.


Komt uit een rookvrij huis. In de online woonwinkel van Gewoonknus. In onze webshop kun je design wandklokken, landelijke wandklokken en moderne wandklokken bestellen. Wil je een wandklok kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts