woensdag 22 mei 2019

Vintage krijtverf

Kies uit producten vanaf € 395. Bij voorkeur het te verven object vooraf te reinigen met een oplossing van water met St. Vintage Paint krijtverf voor meubels, caravans en vloeren. Deze krijtverf op waterbasis bevat een taai en elastisch bindmiddel waardoor het vele malen sterker is dan andere krijtverf.


En deze krijtverf is geschikt onder meer op: Mdf,multiplex e. Het grootste voordeel is dat iedereen er mee kan schilderen. De ultra matte, fluweelpoederige, egale, diepe en volle kleuren voor een authentieke en vintage look zijn typische eigenschappen van de Borma Wachs- krijtverf. Deze diepte, intensiteit en volheid van kleur heeft deze krijtverf te danken aan de hoge concentratie van natuurlijke kleurpigmenten.


Bij creaknutselen vindt je een ruim assortiment aan krijtverf. Hierdoor krijgt de verf na het aanbrengen een matte en poederige uitstraling, en zullen je berwerkte materialen een mooie old look, en verweerd effect geven. Tegenwoordig wordt krijtverf in allerlei kleuren en op talloze manieren toegepast.


Vintage krijtverf

Niet zozeer meer met de reden dat je er met een krijtje op te tekenen maar vooral omdat krijtverf zo’n mooie matte look geeft aan een muur of meubelstuk! In deze blogpost laat ik je zien hoe ik een vintage kastje een verouderde look geef met krijtverf. Maar ook in combinatie met Autnetico’s Soft Wax kan je prachtige resultaten.


De Oude Bank is gespecialiseerd in betonlookverf, krijtverf en primers. Het uitgebreide assortiment is bij ons altijd standaard op voorraad. Bekijk meer ideeën over Paints.


Upcycle oude meubelen en (woon)accessoires en geef ze een tweede leven. Vintage krijtverf voor meubels-De befaamde vintage krijtverf van Autentico voor het verven restylen van meubelen. Voor het kringvrij gebruiken van oa tafelbladen raden we onze matte vernis aan! Perfect voor het verven van meubels, muren en accessoires. Onze verf is gemaakt naar ouderwets recept en bevat uitsluitend 1 natuurlijke ingrediënten.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Een vintage of shabby look met krijtverf.


Vintage krijtverf

Wil je je meubels een vintage of brocante uitstraling geven? Breng dan de krijtverf wat dikker aan en gebruik een stuggere kwast zoals een spalter om een licht streperig effect creëren. VINTAGE PAINT is een milieuvriendelijke krijtverf op waterbasis, die speciaal is ontwikkeld om het authentieke, maat en krijtachtige resultaat van de originele verf te creëren. Verkrijgbaar in onze (web)winkel.


Zo kan het zijn dat een kast met een witte laag de volgende dag roze is. Vintage and More stralen rust, sfeer en romantiek uit voor je huis. Maar ook kunt je bij ons terecht voor een origineel klein cadeau. Daarnaast hebben we krijtverf van Creta et Aqua in ons assortiment.


Een krijtverf die wij zelf gebruiken om sommige van onze klein meubels of accessoires te restylen. Zorg er dan wel voor dat je het meubel eerst licht opschuurt zodat je het beste resultaat bereikt. Het is ook goed toepasbaar op meubelen.


Krijtverf is anders dan kalkverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts