dinsdag 7 mei 2019

Krijtverf l authentique

Kies uit producten vanaf € 395. Ben jij op zoek naar (ecologische) verven en moderne meubels? En met onze mengmachine maken we kleuren van tal van andere merken in Vintage Paint, mits deze een zo geheten WIT-basis hebben.


Dus vooral lichte, zachte kleuren. Een zeer complete verflijn !

Door onze mengmachine kunnen meer dan 10. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven uw huis een authentieke uitstraling. Rendement: tot 10mper liter. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. Op werkdagen voor uur bestel dezelfde dag verstuurd.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Met de bijpassende lakken en gevelverf kun je werkelijk ieder gewenst oppervlak in dezelfde ambiance voort zetten.

Fluweelzachte krijtverf in tinten met een karakteristieke uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. Het heeft de matte uitstraling van krijtverf , maar is krasvaster. De lak is op waterbasis en vergeelt niet.


Door de kalkverf op te zetten met een Kalkkwast krijg je desgewenst een streperig of gewolkt effect. Van oernederlands fabrikaat! Authentique Matte Lak Waterbasis. Zo kun je goed de juiste kleurtoon bepalen.


De prachtige krijtverf , schrobvaste matte. Werkwijze Gevelverf kan binnen en buiten gebruikt worden. Deze verf is op waterbasis. Afhankelijk van de dikte, kan de eerste laag tot verdund worden.


Dus de uitstraling van krijtverf , maar het gemak van een afwasbare muurverf. Handig voor mensen met jonge kinderen. Verkrijgbaar in liter, liter en liter. Toepasbaar: binnen Spatten reinigen met water.


Topmerken krijtverf en kalkverf.

Het effect van deze krijt- en kalkverven is weergaloos! Al deze verfmerken hebben hun eigen unieke kleurenpallet. L authentique online kopen? Muren: de ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn.


Krijtverf op vele wijze toepasbaar is ! U kunt de krijtverf opzetten met een roller of kwast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts