maandag 20 mei 2019

Kristal schedel

De Maya kalender werd in de media al snel de ‘doomsday calendar’ genoemd. Andere voorwerpen van de Maya en andere inheemse beschavingen, die volledig uit hun verband zijn getrokken, zijn de kristallen schedels. De bekendste kristallen schedels is de Mitchell Hedges schedel , die al miskennend the skull of doom werd.


Mooie kristallen schedel , persoonlijk geselecteerd. Onze kristalen schedels hebben een perfecte en zeer realistische carving.

Kristallen schedels staan op dit moment volop in de belangstelling. In de 19e eeuw doken de kristallen schedels plotseling op en sindsdien zijn er vele verschillende legendes over de kristallen schedels bekend. Theorieën rondom de kristallen schedels - Crystal Skulls Vaak wordt er gevraagd waarom er kristallen worden geslepen in een schedel vorm en wat deze zo bijzonder maakt. Men zegt dan dat je het zal moet ondervinden door met hen te werken.


Door de jaren heen zijn er vele verschillende legendes verteld en zijn de kristallen schedels onderwerp geweest van uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. In mijn blog kun je meer lezen over de facinerende wereld van de kristallen schedels. Schedelvorm Sommige mensen zijn huiverig voor kristallen schedels vanwege de vorm en de associatie die schedels in het algemeen oproepen met de dood.

Zet meerdere schedels bij elkaar in een kring, met de gezichten naar binnen. Dan beginnen ze informatie met elkaar uit te wisselen. Heb je maar één kristallen schedel , maak dan een cirkel met andere edelstenen of mineralen. Je kristallen schedel kan heel goed samenwerken met andere kristallen.


In een groot aantal winkels op het gebied van edelstenen en esoterie worden stenen bewerkt in de vorm van een schedel te koop aangeboden. Is dit het nieuwste hebbeding op het gebied van spiritualiteit of steekt er meer achter? Over kristallen schedels bestaan veel theorieën. Niemand schijnt precies te weten hoeveel ervan bestaan en wie ze gemaakt hebben, wat nog wordt bemoeilijkt door het feit dat de meeste schedels tegenwoordig gewoon door mensenhanden gemaakt worden. Zowel teksten als pagina indeling zijn of worden geheel aangepast aan de nieuwe stijl en frequenties met meer up-to-date informatie.


Dergelijke schedels dragen een bewustzijn in zich. Sinds de herontdekking van de oude kristallen schedels zijn deze aan een behoorlijke opmars bezig. Voor sommige mensen zijn kristallen schedels echter angstaanjagen en dan niet alleen vanwege het afschrikwekkend doodse karakter ervan.


De maten varieren van klein en handzaam tot groot en zwaar. Naast schedels uit verschillende Kristalsoorten zijn er ook schedels die bestaan uit halfedelsteen en andere soorten gesteenten. De oorsprong van de schedels voert ons terug naar de tijd van.


Een kristallen schedel blijkt een krachtige helper bij persoonlijke zielsgroei.

In deze praktisch gerichte workshop ga je zelf aan het werk met je eigen kristallen schedel. Je leert hoe je kristallen schedels schoonmaakt, zuivert en in diverse stappen initieert en activeert. Ook zullen we vele praktische meditaties en oefeningen doen. Voor mij hebben edelstenen en mineralen een energetische werking die bij kan dragen aan je welzijn.


In sommige gevallen zijn de stenen geneeskrachtig of helen het is maar hoe je het wilt noemen. In mijn praktijk staat een bijzondere kristallen schedel. De eerste keer dat ik met deze schedel in contact kwam, flitsten er plotseling enorm krachtige laserstralen van deze schedel naar mij. Misschien vreemd als je dit leest, maar dat is wat er letterlijk gebeurde.


Die zogenaamde laserstralen zijn in feite hoog frequent licht. Deze schedel is gemaakt uit een brok kristal en is bijna even groot als een menselijke schedel. In de jaren zeventig heeft de kunst restaurateur Frank Dorland de schedel onderzocht en hij bevestigde dat de schedel zonder metaal gereedschap was gemaakt. Ook al zou deze schedel in de 15de eeuw gemaakt zijn, pas in de 17de eeuw bezat de mens de vaardigheden om dit te vervaardigen maar zelfs toen was dit nog zeer lastig.


Hierna pakte John een schedel op, werkelijk een pracht schedel , helemaal van kristal behalve waar bij ons de hersenen normaal gesproken zitten, op die plek zat rookkwarts. De kracht van de schedel nam toe, je voelde de ruimte helemaal pulseren. Een heel bijzondere schedel die ons hulp en ondersteuning geeft bij workshops en wanneer mensen vragen om hoe kristallen schedels en kristallen in het algemeen werken is onze mooie paarse Fluoriet schedel St.


Germain: Deze schedel laat heel duidelijk zien wat er gebeurt wanneer je kristal aanraakt, dus aandacht geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts