vrijdag 24 mei 2019

Vinyl klok

Bekijk het gehele assortiment vinyl. Of bezoek één van onze winkels. Klok met datumaanduiding kopen? Bestel uw Kalenderklok in de webshop. Verfraaien van uw huis met klokken.


Ruim assortiment online bestellen!

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij het zien van de vinyl klokken denk je misschien, leuk voor de liefhebber maar deze klokken staan bij iedereen in huis als een plaatje.


Voor ieder thema is er wel. Klokken gemaakt van LP’s, oftewel vinyl , zijn fraai en geven een mooie retro look. Als u echt houdt van Retro dan mag een vinyl wandklok niet in uw huis ontbreken!


Vinyl wandklok met artiest of band.

Deze klok is gemaakt van een echte LP. Hier zijn drie simpele, witte wijzers op aangebracht die de tijd aangeven. Elke klok is gemaakt van een andere LP en daarmee is elke klok dus hartstikke uniek. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Met de vinyl klok haal je iets origineel in huis en iedereen zal er naar opkijken! Koop nu het ideale geschenk! Een goede vloerbedekking verhoogt uw leef- en woongenot.


Kom alvast in de stemming op deze pagina, voor de echte vloeren bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. LP vinyl klok wandklok Vlinder Roos Oma.


Deze vinyl klok is vervaardigd uit een echte vinylplaat, hiermee haal je een uniek stuk kunst in huis! Op zoek naar een leuk cadeau? We hebben iets nieuws: echte lp- klokken ! Leuk voor bij je vinyl -collectie of om kado te doen!


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

De klokken zijn van vinyl en zeer licht. Gemakkelijk op te hangen en de afmetingen zijn centimeter en ongeveer millimeter dik. Let op want de wijzers en het plaatje in het midden kunnen afwijken van de foto. Unieke personaliseerbare Lp klokken van Zazzle.


Kies een uniek design voor je klok en blijf bij de tijd. Prachtige vintage vinyl klok in de vorm van een kat. Klassieke klokken daarentegen zijn perfect om te hangen in een klassieker interieur.


Al deze klokken zijn slechts een kleine greep uit het grote assortiment dat we hebben. Kies er een online of neem een kijkje in onze winkels om daar inspiratie op te doen. Een stijlvolle, functionele en ook nog goedkope klok vind je bij ons al vanaf €95! Bovendien is vinyl één van de beste geluiddempers en het materiaal heeft een dikke slijtlaag.


Zo ben je ervan verzekerd dat de vloer lang mee gaat. In tegenstelling tot een houten vloer, kun je vinyl eenvoudig met water reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts