donderdag 15 augustus 2019

Posterhanger ikea

Onze posters geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk onze moderne, minimalistische en kleurrijke posters online of kom langs in de winkel. IKEA - VISBÄCK, Posterhanger , bamboe, Met de twee meegeleverde latten kan je ervoor kiezen om er eentje bovenaan de poster te doen en eentje aan de onderkant, of er alleen een aan de bovenkant doen, zodat je de posterhanger kan gebruiken voor twee verschillende posters.


Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.

Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. De ene heeft dezelfde magneetoplossing als onze wit- en zwartgeverfde posterhangers en is uitgevoerd in een puur, minimalistisch design. De andere eikenhouten posterhanger heeft details van messing en wordt compleet met mooie messingschroeven voor de montage, katoenen koord en een hanger van messing geleverd. Ik bestel daar regelmatig lijsten, ze maken ze precies voor je op maat.


De lijsten zijn betaalbaar en de kwaliteit is prima, een beetje vergelijkbaar met de lijsten van IKEA. Plak de poster op een op maat gemaakte houten plaat. Bij de bouwmarkt kunnen ze platen hout tot op de millimeter voor je op maat zagen.


Een Posterhanger bestaat uit kunststof strips die je bevestigt aan de boven- en onderkant van de poster.

De poster kan nu zonder beschadigd te worden opgehangen worden aan bijvoorbeeld spijker. Kies uit formaten en kleuren de uitvoering die past bij jouw poster. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Voordelige posterstrips, posterplakkers en sticky tabs. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, vanaf €75.


Zie ook onze grote lijsten collectie! Posterhanger is used all over the world by artists, photographers, interior decorators, universities, students, businesses and more. With sizes and anodized aluminum finishes available, hanging posters and prints has never been easier. Voor 21:bestel is morgen in huis. De posterhanger bestaat uit twee kunststof lijsten met een dikte van elk cm.


Een fijne groef wordt voorzichtig over de respectievelijke boven- en onderkant van de poster geschoven en klaar! De overtollige lijst kan eventueel worden afgesneden. In de bovenste lijst zijn twee gaten voorgeboor waaraan een band kan worden bevestigd. Afbeeldingen kunnen een watermerk bevatten, dit is niet zichtbaar op het product.


Toch loont het om even verder te kijken waar ophangsystemen nog meer te krijgen zijn, want er kleven wat haken en ogen aan het aanbod van deze bouwmarkten. Deze velours handdoeken hebben aan één kant een botanische print en aan de andere kant lusjes.

XENOS Poster: online te koop. Nadat ik afgelopen donderdag schreef over de nachtlampjes van Zzzoolight kreeg ik heel vaak de vraag: “Waar heb je die prachtige poster met dat mooie ophangsysteem. In de loop der tijd werden wij een van de grootste verkopers van posters, fotobehang, schilderijen.


Made of aluminum, Posterhanger gently attaches to the top and bottom edge of your print, providing you with an elegant yet neutral hanging solution. Xenos: De beste posters en wanddecoratie voor u geselecteerd. Eenvoudig je poster ophangen doe je met een aluminium posterklem of houten posterhanger.


Ruim assortiment en scherpe prijzen! Transparante kunststof posterstrips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts