vrijdag 2 augustus 2019

Riverdale poef

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ontdek ons unieke assortiment poefs. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs.


Riverdale bij Smulderstextiel.

We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen. RIVERDALE POEF ARMY GROEN 110CM, van €1voor €125. Met deze legergroene poef geef je de kinderkamer een stoere uitstraling! De poef heeft de uitstraling van een grote legertas en is heerlijk zacht.


Het kruis komt als detail bij alle items uit de serie terug en is daardoor leuk te combineren. Beige riverdale poef gaat weg vanwege verhuizing heeft hier altijd voor de sier gestaan je kan er ook prima op zitten was €11.

Zo goed als nieuw Ophalen. Iedere poef heeft zo een unieke en authentieke uitstraling. Zo is er altijd een passende poef voor ieder interieur. Een ronde poef is perfect te gebruiken als voetenbank of als extra zitplek.


Deze poef Chelsea is een echte blikvanger in je interieur. Door het tijdloze model zijn de mogelijkheden met de poef eindeloos. De kleur groen zorgt voor wat kleur in huis maar is perfect te combineren met alle soorten kleuren.


En hij is zo lekker zacht! Bekijk alles met riverdale poef ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Ziet er nog uit als nieuw.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een poef brengt gezelligheid! Zachte ronde vormen nodigen uit om neer te ploffen of lekker je voeten op te leggen. Kies dan een mooi passend dienblad bij je poef zodat je spullen ook stevig kunnen staan.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. Haal vandaag nog die poefs in huis.

Hookers zijn hip en echte blikvangers in je interieur. De poef is daardoor ook erg goed te gebruiken als extra salontafel met een mooie schaal met decoratie. Poef Chelsea is populair in de collectie en daarom verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.


Gelukkig maar, want wij vinden een poef een prima accessoire dat in diverse woonruimtes en woonstijlen een toegevoegde waarde is! Door de kleur komt deze poef helemaal tot zijn recht in zowel een landelijk als een modern interieur. Ik gebruik ze als bijzettafeltje naast m’n leesstoel, met een brandend kaarsje en een glas wijn erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts