dinsdag 6 augustus 2019

Trap wit verven

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Makkelijk en snel via Vergelijk.


Plak de overgang tussen de trap en de muur af met afplaktape. Een trap schilderen kost meestal meerdere dagen, maar het is belangrijk dat je de tape nooit te lang laat zitten. Verwijder de tape direct na het schilderen en breng tape opnieuw aan als je een tweede laag gaat aanbrengen of de treden gaat verven die je nog niet geschilderd hebt.

Hoe kan ik het beste mijn trap wit verven en welke verf heb ik nodig? Voor dit project wilde de klant zowel een open als een dichte binnentrap wit gaan verven. De open hardhouten trap (boven) was voorzien van een beits.


De dichte vurenhouten trap (beneden) was bekleed met tapijt. Er is begonnen met het verwijderen van het tapijt. Het schuren, ontvetten en stofvrij maken van de trap : Het schoonmaken van de trap doet u eenvoudig door het oppervlak af te nemen met warm water en een klein beetje ammonia. Hierna is uw trap helemaal gereed voor een nieuwe verflaag. U kunt natuurlijk kiezen voor een neutrale kleur wanneer u uw trap laat verven , zoals wit , grijs.


Trap verven : welke verf ? Een trap wordt veel belopen, wat het schilderwerk zwaar belast. Om een langere levensduur en mooi eindresultaat te garanderen, kiest een schilder voor het verven van een trap steeds voor een slijtvaste verf. Een lak op basis van (poly)urethaan alkydhars wordt daarbij sterk aangeraden. Niet alleen vanwege de lage prijs van de mooie trap - verven maar ook vanwege weinig tijd is het online bestellen handig. Gelukkig hoeft een goede krasbestendige verf voor op de trap niet de prijs te kosten die een verfspeciaalzaak of een bouwmarkt ervoor vraagt.


Een verf webwinkel bespaart gewoon veel geld en daarom koop ik daar al mijn verven. Om deze slijtage zo goed als mogelijk tegen te gaan is het noodzakelijk om de trap op de juiste manier te verven.

Een goede voorbereiding is hierbij essentieel. Flexa heeft een aantal tips op een rijtje gezet om te zorgen dat het verven van de trap zo vlekkeloos mogelijk verloopt. De natuurlijke houtkleur behouden of toch warm wit ? Ik heb een vraagje over het verven van mijn trap.


Nu weet ik alleen niet hoe ik de trap wit (of in ieder geval een heel stuk lichter) ga krijgen. Laat de trap hierna drogen. Het beste kunt je hier een driehoek- of deltaschuurmachine voor gebruiken.


Als de trap weer droog is, is het tijd om te schuren. Schuur eerst de trap met een schuurpapier met groffe korrel, en eindig met een fijne korrel. Een trap is een praktisch element in je huis, die je met een likje verf een heel eigen karakter kan geven. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is.


Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft. Een trap verven doe je natuurlijk het liefst met sneldrogende verf. Zo kun je de trap snel weer gebruiken.


Wij geven je antwoord op deze vragen zodat jij jouw trap verft als een professionele schilder! Uw trap laten schilderen door een ervaren trapschilder uit uw regio. Kies uit producten vanaf € 295. Ik sluit me bij Jelle aan, maar wil daar nog aan toevoegen dat het heel erg mooi is om eerst met een roller de verf aan te brengen en daarna met een goede ronde kwast uit te strijken.


Zo verdeel je de verf het beste en met de kwast maak je het mooi glad. Omdat een trap veelvuldig wordt gebruikt, brengen wij meestal nog een laag grondverf aan. Ook deze laag laten we weer goed drogen en we schuren de trap nogmaals licht op. Ook nu moet de trap weer goed schoongemaakt worden. Wil je de trap tussendoor blijven gebruiken?


Verf dan tree om tree en laat iedere laag minimaal uur drogen. Schilder wel meteen alle zijkanten. Speciale traplak (acrylverf) zorgt voor een slijtvaste, harde laag.


Een trap laten schilderen door een schilder kost gemiddeld € per uur, inclusief verf. Het schilderen van de totale trap kost dan gemiddeld € 400. Uiteraard kunnen de kosten hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het type trap dat je laat schilderen.


Bij het verven van je trap zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze website geven we je informatie en tips voor het verven van je trap. Deze website is chronologisch ingedeeld en geeft informatie over: 1. Vanwege het intensieve gebruik is het aan te raden een trap te verven met slijtvaste, sterke verf. Bij GAMMA kun je uit een aantal kleuren sneldrogende trapverf kiezen of je laat de verf mengen in een kleur naar wens.


Dit doe je door zowel de muren, de trap als de trapleuning wit te houden. Zo past de moderne traphal steeds bij de stijl van elke aangrenzende ruimte. Het effect is het mooiste wanneer je over een witte metalen trap of een open trap beschikt. Zwart en wit : een strakke en moderne combinatie.


De verf moet dus duurzaam zijn. Kies daarom best voor de Durosatin. Een extra voordeel is dat het een sneldrogende lak is, waardoor je niet lang hoeft te wachten om je trap opnieuw te kunnen gebruiken.


Vooraleer je start met het schilderen van je trap , ga je best even de staat van het huidige schilderwerk na. De grondverf kunt u eventueel wat verdunnen met een geschikt verdunningsmiddel, zodat de verf beter in het hout trekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts