donderdag 29 augustus 2019

Tuin spiegel

Bestel Tuinspiegel bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 300. In een bloempot natuurlijk! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk voor de laagste prijs.

Bekijk alles met tuinspiegel ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Let wel, wanneer de tuinspiegel z. Plus, binnen dagen kunt u terugkomen op uw aankoop en deze retourneren. Een tuinspiegel geeft een instant boost aan je tuin.


Of je nu een grote of kleine tuin heb, het effect van een tuinspiegel is altijd groots. Net zoals in huis geven spiegel een gevoel van ruimtelijkheid. En dat is precies wat een tuinspiegel doet omgeven door bloemen, planten en bomen, een tuinspiegel maakt je tuin optisch veel groter!

Geschreven bij Tuinspiegel luiken verouderd - Blauw. Hij ziet er een tikkeltje anders uit in het echt, maar het blijft een leuk hebbeding. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Kies dan voor een prachtige tuinspiegel met deurtjes of luikjes. Door de luikjes kan het diepte effect in de spiegel nog meer worden bevorderd. Met een tuinspiegel creëer je optisch meer ruimte en licht in de tuin of op het balkon. Op fonQ vind je buitenspiegels voor in de tuin in verschillende stijlen, materialen en maten.


Plaats de tuinspiegel daarom tussen beplanting. Tip 3: Kies voor een grote spiegel die van boven tot beneden de muur in beslag neemt. Zo creëer je een doorkijkje waardoor het lijkt alsof er een verborgen tuin achter jouw tuin ligt. Het ruimtelijke effect van een tuinspiegel.


Een spiegel maakt een ruimte optisch groter. Zowel in huis als in de tuin kan dit voor een verrassend en speels effect zorgen. Maar glazen spiegels zijn erg zwaar en breekbaar. Een goed alternatief is een spiegelplaat van plexiglas.


Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing.

Gebroken witte houten spiegelkozijn met louvre deurtjes. Wil je een unieke tuinspiegel ? De deurtjes van het spiegel kunnen gesloten worden. Wilt u uw balkon gezellige decoratie geven, dan is een balkonspiegel een leuke keuze! Met een balkonspiegel lijkt uw balkon een stuk groter, dit omdat de spiegel licht weerkaatst en weerspiegelt.


Een leuk optisch effect vinden wij! Tuindecoratie draagt bij aan een sfeervolle tuin. Bij Praxis vind je o,a, tuinbeelden, balkondoeken, tuinschilderijen en diverse tafelzeilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts