woensdag 14 augustus 2019

Voorraadpot keramiek

Kies uit 3producten vanaf € 50. Vind nu jouw favoriete Keramieken voorraadpot. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Daarnaast staat het simpelweg een stuk meer uitnodigend om alles in een mooie pot te bewaren. Voorraadpotten bij de Bijenkorf. Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel in de kleuren wit, blauw en roze is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. Dit artikel is verkrijgbaar in diverse varianten.


Het is een verrassing welke variant jij thuis ontvangt. Verkrijgbaar in de kleuren taupe en wit. Bijpassend zijn de mokken van Happy-House.


Voorraadpot keramiek

Keramiek brocant KANEEL voorraadpot H14xO11cm 25cl pot stora. Bij HEMA vind je verschillende voorraadpotten en voorraadbussen, van klein tot groot. Een voorraadpot berg je gemakkelijk op. Bijvoorbeeld in een hoge keukenlade, in een voorraadkast of bovenop een kast. Het is handig om meerdere voorraadpotten bij elkaar te hebben staan.


Zo kun je de ene voorraadpot vullen met rijst, de andere voorraadpot met. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling. Je kunt hem voor heel veel dingen gebruiken. CABANAZ - voorraadpot met deksel, keramiek , liter, blauw. Ze zijn terug in een hedendaags.


Box voor brood zwart met bamboe deksel. De voorraadpot is gemaakt van porselein en heeft een houten, goed afsluitbare deksel. Info over voorraadpotten aardewerk. Resultaten van zoekmachines!


Vergelijkbare zoekopdrachten voor voorraadpotten aardewerk. Dit witte voorraadpotje van keramiek heeft een ronde zwarte deksel. Het krijt is makkelijk weg te wassen zodat je telkens weer een ander tekst op het potje kunt schrijven.


Voorraadpot keramiek

De vorm van de 'cha' voorraadpot is afgeleid van de Cha theemokjes die je in Bangladesh en India overal tegenkomt. Hier werden ze als wegwerpbekertjes gebruikt. Keramiek is de verzamelnaam waaronder alles valt wat uit klei is gemaakt. Deze handige bewaarcontainer.


Het woord keramiek betekent letterlijk ‘gebakken aarde’. Keramiek of keramist is dus een soortnaam voor het werk en de makers van aardewerk, steengoe en porseleinen producten. Aardewerk is hard en poreus. Voor 21:bestel is morgen in huis.


Een serie van vijf gelijke voorraad- of keukenpotten, geel geglazuurd met zwarte banden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts