dinsdag 6 augustus 2019

Rieten broodtrommel

Specialistisch advies nodig? Altijd de scherpste deals. Achteraf betalen mogelijk. Voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons ruime assortiment!

Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Rieten broodmand 36cm art. Kijk rond in de verschillende rubrieken met de leukste en verassende artikelen van riet. LaVie homedeco heeft een groot assortiment rieten woonaccessoires.


Zoals deze broodtrommel van riet met opdruk BROOD. Rustic Rattan is een rieten collectie waarvan het riet wordt geplukt en daarna verkleurd door het in de modder te leggen. Broodtrommel gemaakt van Rustic Rattan.

Deze broodtrommel heeft de Nederlandse tekst BROOD. Een echte blikvanger in elke keuken! Deze rieten broodtrommel is gemaakt met zorg voor mens en milieu. Een rieten broodtrommel die geheel met de hand vervaardigd is, van natuurlijk materiaal.


Dankzij de landelijke uitstraling brengt deze broodmand meteen sfeer in je keuken. In de Campus serie is ook de Waterfles pop-up Mepal Campus beschikbaar. Maak ‘m zo mooi als je kunt!


Bij MyMepal ontwerp je je producten zelf! Decomeubel levert top kwalieit teak meubels tegen de (gegarandeerd) laagste prijs. Maatwerk zonder meerprijs. Decoraties, houtsnijwerken in elke maat.


RIET EN ROTAN WOONACCESSOIRES ONLINE - Woonaccessoires en meubels van riet en rotan zijn weer helemaal terug van weggeweest. Top-designers van belangrijke woonmerken gebruiken steeds vaker riet en rotan. De vraag naar rotan woonaccessoires komt niet alleen doordat deze zo sterk en duurzaam zijn maar vooral ook door de gezellige en warme. Kies uit 1producten vanaf € 195.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Broodmand van riet met tekst BROOD. Afmetingen: BxDxH 42x21xcm. Bestel je broodtrommel vandaag nog. De aanschaf van een broodtrommel kost nu misschien gel maar uiteindelijk zorgt een broodtrommel ervoor dat je geld bespaard. Je brood blijft langer vers, waardoor je minder vaak nieuw brood aan hoeft te schaffen.


Geef je keuken een landelijke touch met deze leuke rieten broodtrommel. Geheel handgemaakt met zorg voor mens en milieu. De foto van deze broodtrommel op het strand is ter illustratie, alle broodtrommels van Jutterzijn nieuw! De Jutter heeft deze broodtrommels groot ingekocht voor de laagste prijs! In het programma broodmanden treft men diverse modellen en uitvoeringen aan.


Van een eenvoudig rond rieten broodmandje tot aan een stevige bakkersbroodmand. Daarnaast is een rieten dienblad een echte blikvanger, waarmee je allerlei lekkernijen kunt serveren. Met ons werkatelier kunnen we alle wensen van onze klanten invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts