dinsdag 6 augustus 2019

Sompex kaars

Sompex staat voor kwaliteit. Kies uit producten vanaf € 399. Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Sompex kaars

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze kaars van echte was is prachtig. Dankzij de twee flikkerende led´s lijkt het of de kaars echt brandt. Zelfs zonder enige andere versiering geeft de tijdgestuurde kaars van echte was een bijzonder elegante indruk. Het dansende zeer natuurgetrouw vlammetje geeft een sfeervolle verlichting zonder brandgevaar zodat de kaarsen op eender welke plaats voor de juiste sfeer kunnen zorgen.


De brandende kaars zelf bestaat uit ledverlichting met een heen en weer waaiende vlam die vanop een meter of twee afstand niet van echt te onderscheiden is. De kaarsen genieten ook van een timer functie. De batterijen zijn voldoende voor een brandduur van 1uur. Nieuwe battarijen erin en je blijft altijd genieten van deze mooie kaars.


Bedlampjes Brabantia Touch Bin Brabantia Touch Bin liter Glasschilderij Houten snijplanken Keramische pannen. Waar kun je het beste een SOMPEX LED Kaars - 12. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Deze led- kaars van Uyuni ziet er prachtig uit en lijkt net echt.


Dit komt door de gepatenteerde 3D-vlam, die maakt dat het net lijkt alsof er echt kaarslicht uit komt. Door de ivoorkleurige coating ziet deze witte led- kaars er chique uit. Prachtig voor op tafel, maar ook voor in horecagelegenheden.


Sompex kaars

Met deze kaars is er namelijk geen risico op. Deze namaak kaarsen zijn een geweldig alternatief voor echte kaarsen wanneer u bijvoorbeeld kleine kinderen of iets te drukke viervoeters in huis heeft. Of wanneer u juist niet van de look van een helemaal gesmolten kaars houdt.


Het licht van deze kaars lijkt verbazingwekkend op het licht van een echte kaars en straalt de-zelfde gezellige sfeer uit. In tegenstelling tot een echte kaars ontstaat geen roetvor-ming, rookt de LED kaars van echt kaars - vet niet en vormt vooral geen brandgevaar. Het heeft een bereik van zes tot acht meter. Shop online uw verlichting of bezoek onze winkels!


Led- kaars Flame is gemaakt van paraffine en geeft bedrieglijk echt kaarslicht. Kaarsen Set van Met Afstandsbediening, Timer en Deze levensechte LED kaarsen zien niet van echt te onderscheiden, ze zijn net als echte kaarsen gemaakt van paraffine. Ze werkt op twee AA-batterijen, die niet bij de. Vergelijk Kaarsen online bij LionsHome.


LED- kaars Sara Mini 2er, gou Ø 5cm, hoogte 7cm Kleine LED- kaars Sara Mini in een dubbelpak De set van van de LED. LED- kaarsen doen qua design immers ook niet onder voor echte kaarsen. Met structuur , een glinsterend effect – en natuurlijk ook met een echte waslaag met typische wasgeur en langs de rand omlaag gedruppeld kaarsvet. Mooi sfeervol en veilig kaarslicht.


Deze unieke led- kaars is bijna niet van een echte kaars te onderscheiden, maar dan wel zonder het risico op brand of druipende hete was. Deze Led- kaars werkt op baterijen, heeft een timer en is gemaakt van 1 paraffine was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts