donderdag 22 augustus 2019

Riviera maison broodmand

Kies uit producten vanaf € 532. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. XXL Korting - va 24uur Levertijd!

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk alles met riviera maison broodmand ! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Alleen voor de sier gestaan.

Riviera maison broodmand du pain. Gaat weg door verandering interieur. Zo goed als nieuw Ophalen. De mand is gemaakt van Rattan en heeft een natuurlijk bruine kleur.


Door de gevlochten Rattan heeft deze broodmand een botanisch uiterlijk. Het is een echte eye-cather voor zowel de keuken als de eettafel of salontafel! Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Ontdek onze meubelen en accessoires.


We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Ieder product is hierdoor uniek.


Rustic Rattan is een natuurproduct dat door een natuurlijk procedé wordt gekleurd. Voor een stokbrood met lekkers erbij, voor klaargemaakte broodjes, of een stapel krentenbollen. Misschien passen er nog wel een paar lekkere repen in.


Rivièra maison broodmand rustic rattan mand.

Dichtmaken met houtje-touwtje en gaan! De broodmand mag natuurlijk ook gewoon op het aanrecht in de. Dit rotan dienblad is uniek doordat hij met de hand gevlochten is. Gebruik het dienblad voor het serveren van heerlijke hapjes en drankjes,. Van kussens en textiel tot sfeervolle lantaarns en decomateriaal.


De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Afmeting: 42x21x21CM Materiaal: Rotan slimit Zie ook onze inspiratie categorie in de website of onze Instagram pagina: ilhamhome, volg ons! Het mandje heeft een ovale vorm en aan beide uiteindes een handvat. Objecten in zoekresultaten.


De wandmeubels en kasten zijn net als veel van onze andere meubelen gemaakt van bijzondere houtsoorten. Het gaat bijvoorbeeld om gerecycled iepenhout en populierenhout, net als gerecycled hardhout van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd.


Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts