maandag 5 augustus 2019

Wandbord steigerhout grey wash

Steigerhoutbeits GreyWash 750ml en 5ltr. Snel geleverd in heel Nederland! De grootste collectie wandborden ! Wandborden tegen de laagste prijzen. Kies hieronder uw breedte.


De plankjes zijn 7cm diep en 25cm lang.

Indien u meer of minder plankjes wenst kunt u dit aangeven in uw winkelwagen. Op aanvraag ook in andere afmetingen en kleuren. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Ons wandbord is gemaakt van horizontaal geplaatste nieuwe steigerhouten planken. Muurbord als persoonlijke decoratie. Het steigerhouten wandbord staat natuurlijk het mooist wanneer deze is opgehangen aan de muur.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk alles met steigerhout grey wash !

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Kleine magneetbordjes op de muur in de keuken, toilet of hal. Ze zijn te gebruiken op een magnetische ondergrond.


Maak je family weekplanning. OPMERKINGEN: Op de foto afgebeeld in de kleur white wash. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een grey wash kan namelijk zeker iets toevoegen aan meubels van steigerhout. Je kan grey wash trouwens bij elke houtsoort toepassen. Het is dus niet zo dat dit alleen met steigerhout mogelijk is. Gaaf wandbord voor aan de muur met schappen voor flessen wijn en wijnglazen.


Verkrijgbaar in gebruikt steigerhout , white wash , grey wash en antraciet wash. Voor maar euro kunnen we de lijst behandelen met grey wash of white wash ! Daarnaast kunt u nog kiezen of u het wandbord in een wash wilt. Whitewash, Greywash, Antracietwash, cementwash of Blackwash. Alle wandborden vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw wandborden.

Wordt gebeitst in de kleuren White Grey bruin antraciet of old look. Nieuw steigerhout met grey wash (6). Toevoegen aan Verlanglijst.


Bank van nieuw met grey wash behandeld met gesloten zijkanten Model Karwei. Omschrijving Eettafel bankje zonder zij of rugleuning gemaakt van nieuw steigerhout wat behandeld is met een waterafstotende greywash. Grey wash steigerhout bieden wij gedroogd aan, dit betekent dat de planken terug gedroogd zijn in droogkamers tot een minimaal vochtpercentage in de kern.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts