woensdag 7 augustus 2019

Thermo voedselcontainer

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Kies uit producten vanaf € 120. Resultaten worden vergeleken en als er materialen uit om producten van blijvende qualita? De topprestaties van onze producten stellen wij door voortdurende qualita? Het SnowEra thermo -ondergoed is ideaal voor sport en vrije tijd in het koude seizoen.


De set bestaat uit een thermo -shirt met lange mouwen en een lange thermo -onderbroek.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen wordt zweet naar buiten getransporteerd om daarmee de huid droog en warm te houden. De thermos Lunchbots wordt geleverd met gekleurde afsluitdop, de binnenkant van de dop is RVS. De voedselcontainer is gemaakt van foodgrade rvs, voedselveilig en bpa-vrij. Roestvrij staal houdt geen geurtjes of smaakjes vast en is daarom een hygiënische keuze. Thermoskan - Thermosfles - Thermos beker.


Je bent lekker op pa aan het kamperen of. De dubbelwandige vacuüm isolatie zorgt voor een lang vasthouden van de temperatuur. De extra brede mond zorgt er voor dat je de voedselcontainer makkelijk kan vullen, uit serveren en afwassen.

Met moderne en absoluut robuuste thermo - voedselcontainers. Dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen isolatiekolf houden EMSA voedselpotten met geïntegreerde inzet voor voedsel tot uur warm en zijn ze ook 1 lekvrij. Deze roestvrijstalen voedselcontainer heeft een sterke thermo -isolatie te.


De thermos voedselcontainers zijn er in diverse kleurtjes, modellen en maten, van klein tot groot. De thermosbakjes worden niet nat aan de buitenkant en voelen ook niet warm aan. Voedselcontainer thermos bakjes zijn er van 2ml tot zelfs 7ml.


Het grootste Outdoor assortiment van Nederland. Lekdichte voedselcontainer Insulated Thermal van Lunchbots. Een warm of koud gerecht meenemen? Je eten blijft hierin tot uur lekker warm en tot uur heerlijk koud. Met voorlader voor eenvoudige toegang.


De deur is afneembaar en dus eenvoudig te reinigen en voorzien van een afneembare, luchtdichte afdichting. Deze rvs voedselcontainer thermos houdt de warme en koude maaltijden bijzonder goed vast zodat je de hele dag van je lunch kan genieten. Ook geschikt voor het koud houden van fruit yoghurt tijdens een warme dag. Houdt eten en drinken uur warm en uur koud.


Zowel de binnen- als de buitenkant is vervaardigd uit licht, vrijwel onbreekbaar en duurzaam roestvrij staal. Deze voedseldrager houdt de inhoud uur koel of uur warm.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Deze rvs thermos voedselcontainer houdt de warme en koude maaltijden bijzonder goed vast zodat je de hele dag van je lunch kan genieten. De grootste voedselcontainer houdt je voedsel wel uur warm of uur koud!


Deze sterke, lichte en praktische geïsoleerde voedselcontainer van Cambro is een zeer betrouwbare transportcarrier voor catering en bezorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts