vrijdag 2 augustus 2019

Retro wekker kikkerland

Bestel kikkerland speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen.


Kies uit producten vanaf € 100.

Groot minpunt voor mij is het volume van het alarm, simpelweg niet hard genoeg en een wekker dient toch om wakker gemaakt te worden. Kan deze wekker dus niet aanbevelen voor degene die een hard volume wenst te horen. Dit retro ontwerp heeft een vintage uitstraling door de kleuren en de bolvormige voorkant. Dan kun je hem uitdoen door simpelweg op de knop bovenop te drukken.


De wekker werkt op AA-batterij (exclusief). Met de sierlijk gevormde behuizing, de bolvormige beglazing en de crèmekleurige wijzerplaat heeft deze wekker een prachtige retro uitstraling. Hij is vervaardigd van ABS en heeft een handig compact formaat. Dankzij de ‘glow-in-the-dark’ wijzers, zie je ook ‘s nachts hoe laat het is.


Een echt hebbeding, perfect voor op je nachtkastje.

Daar wil iedereen wel naast wakker worden! Deze unieke wekker is spiksplinternieuw, maar hij heeft een uitstraling alsof ‘ie uit de jaren vijftig komt. Batterijen worden niet meegeleverd. Praktisch met Glow in the Dark wijzers, zodat je geen lampje aan hoeft te doen om te weten hoe laat het is. En tegelijkertijd een in het oog springende accessoire voor in je slaapkamer!


Pimp je interieur en kies uit een alarmklok in een retro stijl. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. De grootste collectie wekkers vind je hier! Retro design wekker , jaren zeventig, glow in de dark wijzers.


Geeft een ouderwetse piep als alarmgeluid. Leukste webwinkel van Rotterdam. Wekkers tegen de laagste prijzen. Daar vindt je altijd een mooi plekje voor. Niet alleen de uitstraling is retro maar ook de bediening.


Aan de achterkant van de wekker zitten twee draaiknoppen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Gratis retour in 3dagen Gratis geleverd v.

Kikkerland cadeaus en gadgets koop je bij Ditverzinjeniet. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Go from the paper pad to your iPad by just turning this pen aroun i. Vergelijk kikkerland klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts