dinsdag 27 augustus 2019

Prikroller voor behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Prikroller voor behang huur je bij één van onze GAMMA bouwmarkten bij jouw in de buurt. Ontluchtingsrollers voor coating vloeren en geëgaliseerde vloeren,.

Behang op behang kan bobbels en blazen opleveren die je niet meer weg krijgt. Hoe kun je het beste behang verwijderen? Behang verwijder je door dit van de muur te stomen of door het in te smeren met een speciaal afweekmiddel. Bij vinyl behang steek je eerst de vinyllaag los met een plamuurmes, daarna verwijder je de papieren onderlaag. De stoom van de behangafstomer dringt sneller en dieper door in behang en lijm.


Met de prikroller kan je stoom achter het behang laten komen. Hierdoor gaat het verwijderen ervan eenvoudiger en sneller. Vooral bij dikker behang of vinyl behang levert dit tijdwinst op.

De prikroller rolt gaatjes in het glasweefselbehang waardoor de stoom van een stoomapparaat achter het behang kan komen. Op deze manier kunt u het glasweefsel vervolgens makkelijker van de muur af krijgen. Voor het perforeren van het behang dat moeilijk vocht doorlaat. Op werkdagen voor 17:uur bestel morgen in huis Duurzame polymer roller met geharde stalen spikes op een telescopische, geanodiseerde alumimium handvat. Met schuurpapier kan je de muren nog glad maken als je daar het geduld voor hebt.


Ik ben druk bezig met het behang eraf halen in een slaapkamer. De eerste laag gaat heerlijk makkelijk maar de lagen daarna niet. Er zit muurverf op het behang en eronder zit beton. Het zit echt hartstikke vast. Ik heb afweekmiddel (superspul) en een perforator.


Het werkt redelijk maar nu zag ik dat je een prikroller kan huren bij bv de Praxis. Op zoek naar een prikroller ? De prikroller maakt het mogelijk om stoom achter het behang te laten komen, waardoor het verwijderen nog sneller gaat. Hoe je behang moet verwijderen hangt af van het type behangpapier en de lijm.


Tips om behang te verwijderen door afweken of aftrekken vind je hier. Behangafstomer huren per dag of per week.

Direct beschikbaar en geschikt voor alle soorten behang. Gebruik onze prikroller voor een optimaal resultaat. Door de gesloten en waterdichte structuur van vinylbehang is het niet mogelijk om dit type behang af te weken. Door middel van een prikroller kan je fijne gaatjes perforeren in het vinylbehang zodat het water toch aan de achterliggende lijm kan geraken. Het behangafstoomapparaat is uitermate geschikt voor het verwijderen van alle soorten behang.


Telescopische handvat met ergonomische polymere greep en hang gat. In combinatie met de prikroller is ook het afstomen van vinyl behang eenvoudig. Speciale behangweekmaker is verkrijgbaar in uw bouwmarkt. Bezoek een winkel om materiaal te huren. Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.


De Behangprikrol populair is een eenvoudige uitvoering voor het snel verwijderen van oude lagen behang. Perforeert het behang , waardoor water en stoom sneller kunnen. Sluit aan op stroom met een verlengkabel voor professionele apparaten (mm2). Zet het stoombord pas op het behang als de machine op temperatuur is. Voor het behang trekken heb ik twee dagen gepland wat niet uit mag lopen omdat ik de tijdsplanning heel straks heb ingedeeld om het huis af te krijgen.


Wat kan ik het beste doen? Een stoomapparaat huren (heb ik nog nooit eerder gedaan dus heb hier geen ervaring mee) of het behang eraf halen met een natte spons en plamuurmes? Heel dik of waterafstotend behang moet eerst met een perforatieroller geperforeerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts