vrijdag 16 augustus 2019

Zelfklevende ophanghaakjes

Zelfklevende ophanghaakjes

Kapstokken voor elke ruimte. Daarom zijn transparante zelfklevende haken vooral geschikt als je je ramen bijvoorbeeld in elk seizoen anders wilt versieren. Deze schilderijhaak van GAMMA is gemaakt van vermessingd staal. De schilderijhaak is zelfklevend zodat u deze eenvoudig vastplakt aan de lijst van het schilderij. Gereedschap is dus niet nodig voor omdat het gaat om een plakhaak.


Vervolgens kunt u het voorwerp aan een spijker of schroef hangen. Zelfklevende Ophanghaakjes - RVS - stuks. Set van glanzende, kleine RVS ophanghaakjes in ovaalvorm waarmee je gemakkelijk handdoekjes of dergelijke. Wanneer u lampionnen of pompons wilt ophangen is dit haakje is nog makkelijker in gebruik dan de ophang oogjes.


U heeft geen nylondraad meer nodig en kunt de producten zo aan het haakje hangen. Ontdek bij Retif ons groot assortiment aan zelfklevende ophanghaakjes. Iedereen kent ze wel, die witte zelfklevende haakjes die je bij de Action kan kopen.


Ze kosten bijna niets en meestal worden ze alleen gebruikt om handdoeken en theedoeken mee op te hangen in de keuken. Zonde, want als je ziet wat je er allemaal mee kan sprint jij richting Action om meteen een voorraad in te slaan! Handig te gebruiken in bijvoorbeeld de keuken of badkamer, maar kan ook in de hal. Eenvoudig op te hangen door het zelfklevende systeem.


In een verpakking vind je stuks. Set van zelfklevende Haken - Wandhaakjes - Muurhaakjes - Deurhaakjes - Ophanghaakjes - Badkamer haakjes - Keuken haakjes - Transparant. Aan het oogje kunt u vervolgens allerlei soorten haken en draden bevestigen. ZELFKLEVENDE HAAKJES voor lijstje.


Om een foto, schilderij, afbeelding of ander kunstwerk op een verantwoorde manier op te hangen ontkomt u niet aan wat praktische hulpmiddelen. U mag dus van “Alle Ophangsystemen” verwachten dat die hulpmiddelen in ons assortiment zitten. Grootte per haakje: ongeveer lengte cm. Papieren ophanghaakjes zelfklevend – Ø mm, 20st: Ø mm, zelfkleven draagkracht tot 10g.


Hang je handoeken netjes op door middel van een handoekhaak voor de badkamer. Bij Praxis vind je een uitgebreid assortiment handdoekhaken. Op zoek naar handdoekhaken?


Zelfklevende ophanghaakjes

Bestel handdoekhaakjes snel en voordelig bij Sanitairwinkel. Ruime keus, scherp geprijsd en snel geleverd. Kleerhangers en haken en alle soorten en maten. Aan onze haken en hangers kan je natuurlijk al je kleren hangen, maar je kan er ook andere spullen mee aan de haak slaan.


Handig in huis online zelfklevende ophanghaakjes rechthoekig stuks bestellen in viavoordeel. Deze zelfklevende witte ophanghaakjes kun je uitstekend gebruiken om lampionnen aan op te hangen zodat je geen spijkertjes of punaises hoeft te gebruiken. De haakjes zijn uitermate geschikt voor grote lampionnen, ze kunnen tot kilo dragen. Vraag mezelf af waarom ik niet meteen bij viavoordeel.


Zelfklevende ophanghaakjes

Spotgoedkope 5x zelfklevende ophanghaakjes voor schildersdoek cm. Maximale spiegel afmeting, bij een dikte van mm, per plaat m maximaal gewicht tot kg. Alle soorten duimen, haken en ogen. Van karabijnhaak tot musketonhaak. Ook schroefoog en schroefduim.


Bekijk bevestigingsmateriaal bij GAMMA en online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts