dinsdag 13 augustus 2019

Witte hertenkop

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Witte hertenkop wanddecoratie Deer White. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Met de wanddecoratie Kare Design Deer White aan de muur is het alsof de goden hun meest elegante dier uit het rijk naar jouw huis hebben gestuur om je te herinneren aan de schoonheid van de natuur.

De witte hertenkop heeft een serene uitstraling en combineert mooi met diverse kleuren meubels. Witte eland hoofd: De Edmonton, onze witte hars eland hoof is aangepaste geschilderd wit en elke stijl van het huisdecor van de muur hangen kan evenaren. We kunnen aanpassen om het even welk van onze witte Faux taxidermie stukken op de kleur van uw keuze. Prachtig witte wanddecoratie.


Door ton sur ton kleurgebruik houd je de kamer rustig maar geef je er een chique uitstraling aan. De kerstballen gevuld met confetti maken het af! Een kale muur fleur je al gauw op met By-Boo wanddecoratie hert Arnold wit.


Dit prachtig decoratie-item heeft de vorm van een hertenkop en is gemaakt van hout.

Je kunt deze wanddecoratie in bijvoorbeeld de hal, woon-of slaapkamer hangen. Aperte hertenkop in een mooie natuurtint wit. Mooie theelichthouder in de vorm van een hertenkop. Medium, voor twee waxinelichtjes.


Bekijk alles met hertenkop ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Misschien leuk om mee te verven. Hertenkop hangend met muts bruin cm. Dit is een speciale samengestelde hars die veel gebruikt wordt voor standbeelden, beeldjes en ornamenten. Het is een stevig materiaal dat gegoten wordt.


Dit ornament zal zeker de aandacht trekken in je interieur. Gerelateerde afbeeldingen: dierlijke natuur zoogdier wild hert 2. Gratis afbeeldingen van Hert. Deze kerstproducten van Anna s Collection zijn perfect voor een mooie kerst! Uit onze collectie kerstverlichting. In de wandplaat zit een bevestigingsgat waarmee de hertenkop gemakkelijk aan de wand kan worden gehangen.


De hertenkop is verkrijgbaar in wit of bruin karton en is natuurlijk niet alleen maar leuk rondom de kerstdagen, maar het gehele jaar door! Heb jij een eigen creatie dat je graag als wanddecoratie zou willen gebruiken?

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Alles voor een knus interieur shop je bij Xenos. Kasten, bijzettafels, krukjes en meer shop je betaalbaar op Xenos. Van traditionele of landelijke kerstversiering tot heel moderne kerstdecoratie: voor elke stijl vind je bij Intratuin een ruime keus aan mooie en leuke kerstartikelen.


Kerstverlichting kopen bij Praxis. In de donkere winterdagen is niets fijner dan thuiskomen in een knus en warm huis. Deze Kerst maak jij je huis en tuin gezellig met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts