donderdag 14 januari 2016

Avis multiprimer wit

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Door klanten beoordeeld met een 1. Vegerlijk en boek met Auto Europe. Boek snel en voordelig online. Vergelijk de toonaangevende verhuurders tegen de laagste tarieven!


Leverbaar in: wit , kiezelgrijs, donkergrijs en zwart. Verkrijgbaar in 2ml, 5ml, liter en liter verpakking. Een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden, waaronder verzinkt staal, zink, aluminium, hout en. Winkelprijs 1Bekijk per vestiging 1 95.


Heb je vragen over dit product stel ze gerust aan de klantenservice van DeVoordeelmarkt. Voor gebruik de spuitbus minuten goed schudden. Het rendement van spuitbus is ca.


Avis multiprimer wit

Heeft uitstekende hechting op ondergronden van uiteenlopende a. Lees de volledige productomschrijving. Als hechtprimer voor zink, verzinkt staal, aluminium, hard PVC en hout. Ook over oude verflagen aan te brengen, mits deze goed zijn aangeschuurd.


De grootste collectie klusartikelen voor de beste prijzen vind je hier! Voor lichte tot middelzware kleuren zal dit een zeer goed gelijkende kleur zijn. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Tevens is avis multi primer geschikt voor licht vette ondergronden. U bestelt de primer op onze website tegen een scherpe prijs.


Avis multiprimer wit

U kunt de primer gebruiken op hout, kunststof en metaal. Hechtprimer met roestwerende eigenschappen. Ook voor moeilijke ondergronden. Te gebruiken op non-ferro metalen, steen en kunststof.


Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Flexa multiprimer wit 250ml is een hechtlaag voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van speciale alkydhars. Het is weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen, daarnaast heeft de primer een goed dekkend vermogen, goede vuleigenschappen en is zeer snel droog. Een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie voor zink, verzinkt staal, aluminium, hard PVC en hout.


De primer kunt u binnen en buiten gebruiken. Gebruik je geen multiprimer , dan zal de verf er direct weer vanaf spatten bij een klein stootje. Wij hebben multiprimer in een alkyd systeem en een acryl systeem. Multiprimer is de ondergrond op bijvoorbeeld hout, metaal, alluminium of pvc.


Deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. Afbeeldingen en kleuren kunnen afwijken van de werkelijkhei. Alabastine 2-in-muurverf vlekken spray wit 5ml. Avis Aqua multiprimer wit 2ml. AVIS AQUA MULTIPRIMER WIT LTR Bekijk productgroep.


Er werden nog geen artikelen geselecteerd. De exacte prijs per eenheid en leverbaarheid wordt hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts