woensdag 6 januari 2016

Grote letters hout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Verzending vanaf €in uur. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Grote letters als gastenboek. Ook worden deze hele grote letters vaak gebruikt voor trouwfeesten. De letters worden dan wit gelakt.


De gasten kunnen hun naam of tekstje dan met een alcoholstift op de letters achterlaten. Je zocht naar: grote houten letters ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Grote letters hout

Alles kan in hout gemaakt worden. MDF kan je ook heel makkelijk verven in iedere gewenste kleur. Mega letters gebruiken voor de signalisatie op je event of feest.


Met grote letters leid je de bezoekers vlot naar de juiste plek. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje. Alle letters worden voor u op maat gemaakt. Op zoek naar grote houten letters ? Wij maken van ons Nederlands hout grote letters.


Standaard leverbaar in 350mm hoog en weegt 7kg. Neem dan contact via op aanvraag. Het hout waar deze letters van gemaakt zijn komt van vissersboten uit Indonesië. Wanneer de boten oud en versleten zijn krijgen zij een tweede leven door er grote decoratieve letters van te maken. Spel hun hele naam of initialen in mooie deco letter.


Van houten letters tot plexiglas letters tot mdf letters , bij wall-art vind je het allemaal. Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar decoratieletters, voor je huis, receptie, kantoor of winkel? Bij wall-art bestel je alle 3D letters die je nodig hebt.


Grote letters hout

Ook te gebruiken als decoratie voor de (baby)kamer of voor de eerste verjaardagen. We hadden letters van tot en met centimeter in ons assortiment, maar er blijkt behoefte te zijn aan grotere letters. Bij elke bestelling van letters in hout wordt u gevraagd om een keuze te maken in de houtsoort.


Alle houten letters worden vervaardigt uit kwalitatief hout en zijn afkomstig uit duurzaam verbouwde bosgronden. Hele grote letters in hout , ieder gewenst lettertype. Bijvoorbeeld voor gevelreclame of gevelletters. Wij snijden en graveren letters , labels, geboortekaarten, naamborden, woondercoratie. De Zaagbaak maakt prachtige cijfers en letters van hout , mdf, triplex en ieder ander zaagbaar materiaal.


Mooi voor een uniek naambordje of als versiering. Ook kunnen ze dienen als eye-catcher in een vitrine. Of om te gebruiken in een nieuwe popup-store. Voor bedrijven op een beursstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts