maandag 25 januari 2016

Domotica zonwering

Verwarmt alleen indien nodig. Beaumotica: dé Philips Hue expert. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Door middel van domotica kan uw zonwering automatisch worden geactiveerd door de intensiteit van de zon. Ze kunnen ook op vooraf bepaalde tijdstippen open of dicht gaan.

Hiermee wordt uw comfort verhoogd en energie wordt bespaard. Het automatisch openen en sluiten van de zonwering tijdens vakantie kan bovendien inbraak. Mogelijkheden domotica zonwering Middels een weerstation wordt bij bepaalde hoeveelheid zonlicht de zonwering automatisch bestuurd. Wij zijn gecertificeerd Z-Wave specialist, maar ook voor Zigbee of IP producten ben je bij ons aan het juiste adres.


Bel ons gerust voor meer informatie! Als van de eerste testers, kreeg ik de kans om te testen hoe de Slide bevalt. De markt voor domotica wordt langzaam maar zeker volwassen.


Er zijn talloze producten verkrijgbaar voor het slim laten schakelen van verlichting, het automatisch laten zakken van zonwering of het optimaal regelen van de centrale verwarming.

ROBBshop, Dé domotica specialist van Nederland en omstreken. Domotica systemen koop je eenvoudig online bij bol. De grootste keuze en advies in draadloze domotica. Voor 16:besteld is vandaag. Vandaag bestel morgen geleverd.


Met snelle levering ontvang jij direct jouw pakket. Kies uit 7producten vanaf € 70. Somfy heeft voor alles een oplossing. Kies bijvoorbeeld voor het Heroal HK8rolluik of voor het Heroal Mini-E rolluik in de elektrisch bediende variant.


APP (Instructies) en service. Het is zeer betaalbaar en geschikt voor elk type huis. Zonwering Garant verkoopt verschillende soorten rolluiken. De eigen voorraad garandeert een snelle levering. Van elektrische zonwering naar complete domotica.


Echter zijn de mogelijkheden tegenwoordig veel uitgebreider. Door gebruik te maken van dit soort home intelligence systemen creëert u een smart home. Eenvoudige automatisering van bestaande of nieuwe lamellen, jaloezieën, gordijnen, etc.

Met deze motor tover je je gewone zonwering om in een domotica zonwering. Je hebt alleen een slimme tussenstekker of slimme inbouwmodule nodig. Stel de eindwaarden in en klaar. KlikAanKlikUit (of Klik Aan Klik Uit) : een betaalbaar domotica systeem.


Kortom, huis automatisering. Vaak wordt bij dergelijke systemen gedacht aan een systeem dat erg prijzig en niet zelf te installeren is. Onze specialisten geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welk systeem het beste bij uw situatie past!


Bekijk nu ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts