vrijdag 8 januari 2016

Spintso horloge

Spintso horloge

Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Ergebnisse von Suchmaschinen! Mooie Horloge online kopen? Een gewoon horloge , een stopwatch en een scheidsrechtershorloge.


Voor de wedstrijd programmeert de scheidsrechter het horloge. Aantal periodes, speeltijd en pauzes. Vier tijdfuncties werken automatisch samen in een systeem. Nu voordelig verkrijgbaar bij Voetbalshop.


You have to use a certificate watch company to change the battery to be sure it will be right done so the warranty. Dit horloge is speciaal ontworpen door scheidsrechters voor scheidsrechters. Het horloge heeft overzichtelijke tijdsaanduidingen in het display staan. This video is a courtesy of Refsworld. Specialistisch advies nodig?


Tal van functies en meerdere schermen om alles te volgen dat je nodig zou kunnen hebben tijdens een voetbalwedstrijd. Dit lijkt absoluut een horloge te zijn voor de profs en ervaren scheidsrechters. Dit artikel is voor een kleine doelgroep. Spintso scheidsrechtershorloge.


De afmetingen zijn iets groter dan een regulier horloge. Het is een scheidsrechtershorloge. Je moet er wel even mee oefenen voordat je de juiste instellingen hebt gevonden. Door op de start-knop te drukken start je meteen vier verschillende timers die samenwerken in hetzelfde systeem. De 2S beschikt bovendien van een beep signaal in plaats van een vibratie signaal.


Hieronder een film die alle mogelijkheden laat zien. Dit scheidsrechtershorloge is speciaal ontworpen door scheidsrechters voor scheidsrechters. Een top horloge dat elke scheidsrechter zijn wedstrijd zonder zorgen kan blijven fluiten. Makkelijk inzetbaar bij voetbal, en hockey.


De horloge gemaakt door scheidsrechters voor scheidsrechters! De handigste horloge op de markt om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden zonder de tijd uit het oog te verliezen? Heb je ook al eens de tijd vergeten opnieuw te starten bij het hervatten van de 2de helft?


Spintso horloge

Aan te raden is wel om een digitaal horloge te gebruiken of een stopwatch. Op deze manier kun je gewoon per helft de stopwatch naar 45:laten oplopen en de tijd stil zetten op het moment dat er lang oponthoud is door bijvoorbeeld blessures. Als je overigens het horloge al een keer hebt gebruikt staat er de laatste tijd die je hebt gebruikt en score. Tijd starten pauzeren Eenmaal in wedstrijdmodus kun je de tijd starten door knop kort in te drukken.


De secondes gaan aftellen. Dit is echter slecht hoorbaar. Focus on your match and not on calculating the match time! There’s nothing else like it in the world! Onze zoons hebben allebij een horloge van one2track, en we zijn echt zeer tevreden en niet alleen over de horloges onlangs had van de horloges een defect.


Belangrijkste voordeel is dat voetbalwedstrijden voortaan geen onzuivere speeltijd meer zullen kennen doordat blessuretijden exact kunnen worden geregistreerd. Smaller form training watch to help you focus on your match and not on calculating the match time! Features an audible bip alarm during stoppage time, end of halftime interval, and the end of.


Wees de eerste om dit product te waarderen. SPINTSO Scheidsrechter horloge 2S Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts