maandag 25 januari 2016

Posters ophangen zonder muur te beschadigen

Professionele vochtbestrijding. Posters van hoge kwaliteit. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Wil je de posters netjes houden, dan kun je het beste gebruik maken van kliklijsten of (goedkoper) posterrails.


Om de muren niet al te beschadigen , kun je ophangrails bevestigen. Omdat ze op elk moment kunnen worden verwijderd zonder zichtbare sporen na te laten, zijn ze perfect voor een schadevrije ophanging en een veel beter alternatief voor.

Wij hebben leuke ideeën om posters en prints op te hangen zonder een lijst. Het merk 3M heeft hele sterke tape (met klittenband) op de markt gebracht waarmee je makkelijk lijsten kunt ophangen zonder dat je hoeft te boren of een spijker in de muur hoeft te slaan. De productlijn heet 3M Command Strips. Je kunt ook heel eenvoudig de lijst en de strip van de muur halen en de strip op een andere plek plakken. Een posterhanger met latjes is een leuk, creatief alternatief voor een lijst.


Deze posterhanger bestaat uit twee houten latjes die tegen elkaar klemmen. Je klemt er de poster tussen zonder deze te beschadigen. Aan de binnenkant van deze latjes zit meestal een beschermlaag.


Allemaal heel mooi enzo Maar voordat er geverfd wer had ik héél veel posters hangen op mijn kamer.

Ik wil terug posters hangen zonder mijn pas geverfde muren te beschadigen. Weet er iemand een alternatief voor bijvoorbeeld plakband? Heeft er iemand ervaringen met alternatieven? Iets ophangen zonder te boren: klevende spijkers. Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen.


Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren, dan kan dat met deze klevende spijkers. Schilderij ophangen zonder boren: Een schilderij ophangen zonder boren klinkt natuurlijk ideaal. Boren zorgt immers voor beschadigingen op de wand. De hamvraag is echter: Is het wel mogelijk om een schilderij op te hangen zonder te boren?


Het ophangen van een schilderij wordt vaak gedaan om een ruimte sfeer te geven. Het is echter af te raden om posters met plakband of punaises aan de muur te hangen. Wanneer je de posters wil verwijderen om ergens anders op te hangen zul je deze dankzij plakband of punaises de posters snel kunnen beschadigen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je wilt graag of meerdere leuke posters ophangen in de kinderkamer maar wil je hiervoor liever niet in de wand boren?


Ontwerp en bestel ze vandaag nog! Omdat je bijvoorbeeld net alles gesaust, behangen of gestuct hebt en je dit zonde vindt om dan te gaan boren. En wanneer je ze verkeerd opgeplakt hebt, zijn de klevende spijkers eenvoudig te verstellen of te verwijderen.


Je kunt zelfs zonder boren een wandplank aan de muur bevestigen, om prints op te zetten.

Ze zijn heel makkelijk te bevestigen en doen hun werk goed: na drie weken hangen hangt elke poster nog steeds ! Een goed alternatief op de omslachtige plakban en goedkoper dan bijvoorbeeld klittenband. Ophangsysteem voor schilderijen. Ook hier blijkt vaak dat een schilderij te zwaar is om deze aan een magneet op te hangen. Innovatieve producten waarmee je zonder enig probleem iets op kunt hangen.


Ons assortiment bestaat uit producten ontwikkeld voor bevestiging op behang en pleisterwerk en die kunnen worden aangepast en verwijderd. Wanneer het om ophangen gaat, bieden wij makkelijk te gebruiken oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts