woensdag 6 januari 2016

Klok tandwielen

Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Je zocht naar: tandwielen tandwielen klok ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. De mooiste tandwiel klokken voor een super prijs.


Helemaal de trend van nu, een wandklok met draaiende tandwielen.

Wil je een wandklok kopen dan vind je bij Rimisa bijzondere klokken. Met een wandklok kun je mooi decoreren in je interieur. Dit exemplaar is vervaardigd uit hout en werkt op AA. Klassiek antiek zwarte metalen klok met draaiende tandwielen en een glasplaat. De tandwielen worden aangestuurd door een apart batterij-blok.


De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Alleen binnen te gebruiken. Materiaal Glas, Metaal Diameter 46.


Een tandwiel klok is bijzonder om te zien en het zijn met recht industriële wandklokken, gewoon stoer. Continu zijn we op zoek naar bijzondere klokken waarvan je niet snel een tweede tegen komt. Voor ons maken deze twee niet zo veel verschil, de één noemt het een tandwiel klok en de ander noemt het een radarklok. Ze hebben één ding gemeen: de tandwielen aan de binnenkant van de klok draaien mee, dit geeft een bijzondere twist aan een alledaags voorwerp.


Wat deze wandklok heel bijzonder maakt zijn de bewegende tandwielen. Deze pagina is nog in aanbouw. In de loop van de maand wordt hier ons assortiment aan tandwielen en aanverwante zaken aangeboden. Dan is Klok tandwiel Open - Ø60cm - Metaal - Donkergroen - Grijs zeker iets voor jouw.


De kleur van deze metalen wandklok is een mengelmoes van grijs, donkergroen tegen het brons aan. Vandaag bestel morgen in huis!

Een klok aan de muur is natuurlijk erg praktisch, maar een mooie wandklok is ook erg decoratief. Met een grote klok kun je een echt statement neerzetten! Zorg dus dat jij altijd bij de tijd bent en kies een fijne klok die past bij jouw interieur en stijl.


Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op Accepteren hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. De combinatie van het chique zwarte acrylglas met het uurwerk geeft een moderne uitstraling. De klok werkt op een 5V AA batterij (niet inbegrepen). Maar de klok van Peerens moest iedere dag worden opgewonden. Werd het vergeten, dan stond de klok stil en moest iemand het juiste uur ergens gaan halen.


Er was immers geen radio of tv. Om de klok langer te laten functioneren, werden er tandwielen toegevoegd. Bij deze ingrijpende aanpassing heeft men waarschijnlijk ook de kast gemoderniseerd. Omdat deze klok geen achterwand heeft, zal deze de kleur aannemen van de muur.


Wandklok koper met zichtbaar draaiende tandwielen. Het is mooie trendy klok om te zien. Aan de… € 9 € 8 00.


De langzaam draaiende messing kleurige tandwielen geven de klok een echte industriele sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts