donderdag 28 januari 2016

Ikea beits

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Beits tegen de laagste prijzen. IKEA - BEHANDLA, Lazuur, wit, Maakt een onbehandeld houten oppervlak duurzamer, slijtvaster en persoonlijker.


Voldoende voor 5-m², één laag. Na uur overschilderbaar. Antieke koffietafel: Dit schitterende koffietafeltje kom je niet tegen bij de Ikea.

Met wat planken, beits en deze tutorial van rachelschultz bouw je hem om tot een echt, rustiek stukje antiek! Antieke tafel: Altijd al gedroomd van zo’n gigantische, antieke tafel? En al eens gekeken naar het prijskaartje?


Ikea meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint kan dat ook ? Er is niets leuker dan het opknappen van oude houten meubels, maar ook het maken van je eigen houten tafel of kast kan een te gek project zijn. Het 1-pot systeem maakt elke beitsklus eenvoudig. Door de snelle droogtijd (uur) kun je de klus in dag afmaken.


Verkrijgbaar in mooie vintage kleuren.

Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. In deze categorie vindt u verschillende beitsen welke wij in ons assortiment hebben. Elke beits heeft zijn eigen uitstraling.


Over het algemeen is de gebruiksaanwijzing redelijk gelijk. Bij speciale houtsoorten is het wel aanbevolen om de beitsen eerst uit te testen. De beitsen zijn geschikt voor diverse houtsoorten.


Hout beitsen is zo effectief doordat je ervoor zorgt dat het vocht wel uit het hout kan, maar er niet in. Kies dan voor een lichte houtbeits of transparante houtbeits voor buiten. Wil je de natuurlijke look van hout behouden? Tussen de verschillende houtbeitskleuren van GAMMA vind je altijd een beits die bij je interieur past. Eigenlijk is elke beits goed genoeg voor jouw klus.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Als je toevallig ergens een dekkende beits voor binnen kan vinden moet je die nemen. Anders een beits voor tuin en terras omdat de meesterbeitsen of beitsen voor op gevels echt bedoelt zijn voor buiten.


De topkwaliteit beitsen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld door te beitsen met een verfspuit.

Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Klus idee had iets over te dik aanbrengen op Ikea werkblad in keuken en te laat teveel verwijderen! Snel dikke laag en het bleef kleven!


Ja, aanbrengen en na afloop teveel weg poetsen. Houten tuintafel en houten tuinstoelen beitsen. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je houten tuinmeubelen. Daarom is het belangrijk om de houten tuintafel en tuinstoelen te onderhouden of, als dat nodig is, op te knappen. Met een behandeling van beits of olie kun je jarenlang genieten van je meubels.


Het schilderen van verf, lak of beits op onbehandel behandeld of nieuw hout vraagt -voordat je gaat schilderen- de nodige voorbereiding. Vooraf reinigen en schuren van de ondergrond moet altij ongeacht de houtsoort. Maar, niet iedere houtsoort is bijvoorbeeld met ammoniak of thinner te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts