vrijdag 29 januari 2016

Boom met fotolijstjes

Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Alle merken Wissellijsten. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod Fotostandaarden. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Boom met fotolijstjes

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ben je op zoek naar een mooie muursticker boom met fotolijstjes ? Dan is deze muursticker ideaal, mooi vormgegeven en snijden we uit op hoge kwaliteit vinyl sticker. Dit is speciaal bedoeld voor muren waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze boom muursticker.


In de boom hangen fotolijstjes waarin je je eigen foto’s kunt ophangen. Een leuke fotolijsten boom muursticker voor boven de bank of boven het bed. We hebben één keer een foto gezien van een klant die er houten fotolijstjes in gehangen heeft wat ook erg mooi is.


Je kunt er dus van alles mee doen om het nog mooier te maken. De sticker is van hoge kwaliteit, waterbestendig en wordt uitgesneden uit duurzaam vinyl. Sommige van die momenten zijn zo mooi dat je ze het liefst dagelijks wilt herbeleven. Met deze muursticker wordt jij iedere dag weer herinnerd aan die mooie momenten én leuk jij je woon- of slaapkamer op een unieke manier op! De muursticker bestaat uit een vel met daarop afzonderlijke.


Boom met fotolijstjes

Plak de muursticker op een vlakke ondergrond zoals een muur, kast of deur. Boom met drie kleine fotolijstjes , gemaakt van metaal. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. In deze fotolijstjes kun je naar eigenwens je foto’s ophangen en verwisselen wanneer jij wilt.


Een mooie boom sticker waaraan fotolijstjes lijken te groeien. Eigenlijk zijn het een paar handen waar takken met bladeren uit groeien met fotolijsten eraan. De fotolijsten zijn 1x 1cm.


Boom met fotolijstjes

De totale boom is 1x 1cm. Deze muursticker boom is tijdloos en mooi te combineren met andere muurstickers. Bij het derde (lege) lijstje ontbreekt het plastic frontje. Merkartikelen tot korting.


Gratis verzending vanaf euro. In de fotolijstjes kun je foto's doen met je mooiste herinneringen en je kunt ze steeds weer verwisselen. Deze leuke zwarte muursticker in de vorm van een boom met fotolijstjes is een mooie decoratie voor in je huis. Bent u op zoek naar een prachtige muursticker boom met fotolijstjes ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts