woensdag 27 januari 2016

Motip 2k blanke lak

Professionele A-kwaliteit, voor 14. Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen. Motip Lak tot goedkoper. Voor de laagste prijs op Beslist.


K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. Van specifieke producten voor de voorbehandeling (zoals filler, spuitplamuur, primer, zinkspray en ontvetter), afwerklakken (wit, zwart), afwerkingsproducten (zoals blanke lak en bijspuitverdunning) tot zeer specifieke lakken (zoals hitte bestendige lak , bumperspray en vinylspray).

Hoi in de zomer heb ik mijn tank gespoten. Echter er moet nog 2k blanke lak (spraymax 2k ) overheen. Dit een beetje blijven liggen. De tank is ondertussen wel een keer gewassen met zeep (stom). Is het nog mogelijk om hier fatsoenlijk 2k blanke lak over te spuiten?


Zo ja hoe kan ik dat het beste aanpakken. De 2k blanke lak bestaat uit componenten. De 2K blanke vernis is tevens verkrijgbaar als blanke lak in blik. MoTip hoogglans blanke lak spuitbus.

De 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. Dankzij de geweldige UV-bescherming vergeelt deze blanke lak niet. De voordelen van een componenten blanke lak zijn talloos. De blanke lak is krasvast, stootvast en is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden.


Uitermate geschikt voor SPOT REPAIR. Zeer goed bestand tegen UV, krassen en benzine. Toepassing 2K hoogglans blanke lak ColorMatic. Dupli-Color Polystyrene grondverf 400ml. Stap 1: schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken …. Hier vindt u onze blanke lakken.


Ja zolang je dat maar in mooie dunne lagen doet. Colormatic 2K blanke alkydlak is hoogglanzend en extreem krasvast. Deze 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. Deze blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden.


Dit is een blanke lak in blik. Zoals primer in vier kleuren (wit, zwart, grijs en rood), ontvetter, een laksysteem gebaseerd op de originele autokleuren, een blanke lak in hoogglans kwaliteit en een bijspuitverdunning. Antwoord: Volgens mij kun je dit over elkaar heen spuiten mits je het niet doorschuurt.


Edwin de Vroome – Triplebouw) Wat voor type spuit kun je het beste gebruiken voor het spuiten met. Bespaar tot wel via kiesproduct.

De Standox lakken zijn verkrijgbaar in spuitbus 150ml en 400ml, lakstift en een lakpen. Kompakt Blanke Lak is verkrijgbaar in een spuitbus van 5ml en een lakstift van ml. De 2K autolak is simpel in gebruik de spraymax spuitbussen zijn zo ontworpen om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoogglanzen sneldrogend en extreem krasvast.


Geschikt voor het behandelen van ondergronden van staal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden. Bestand tegen benzine, UV-stralen en weersinvloeden. De hoogglans en zijdeglans 1k blanke lak voor eenvoudigere klussen. Daar staat tegenover wel een beperkte houdbaarheid. Normale prijs Speciale prijs 95.


Voeg toe aan vergelijking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts