maandag 18 januari 2016

Ondoorzichtige folie voor ramen

De grootste keuze auto raamfolie. Bestel nú eenvoudig op beslist. Voor de winter verkopen wij isolerend raamfolie. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier!


Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie.

Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken. Onze klanten variëren van particuliere woningen tot bedrijfspanden met tientallen ramen. Hoewel spiegelfolies en andere raamfolies prima zelf te plaatsen zijn, zorgen onze installateurs voor een zo mooi mogelijk resultaat en bovendien bieden wij daarbij extra garantie voor de levensduur van de folie. Vind de beste selectie ondoorzichtige folie voor ramen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ondoorzichtige folie voor ramen voor de dutch.


Tips voor het kiezen van de juiste zonwerende folie voor ramen Houd rekening met het soort glas (bijv. normaal of hoogrendementsglas) waarop de folie wordt gemonteerd. Bij HR-glas adviseren wij de zonwerende folie aan de buitenzijde aan te brengen. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Indien gewenst kunnen wij het gehele raamfolieproject voor u begeleiden.

Van inmeten, ontwerpen, fabriceren tot aanbrengen van de raamfolie. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Spiegelfolie raam is eenvoudig aan te brengen op uw ramen.


Kies voor de exterieur spiegelfolie raam of de interieur versie. De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking. Anti-Inkijk folie is een dunne zelfklevende raamfolie van polyester of vinyl die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd.


Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring. Raamfolie kopen is dus een evenwaardig alternatief voor elke raamdecoratie, zeker omdat je bij GAMMA ruim kan kiezen. Welke toont als melkglas en zorgt voor een bescherming van ongewenste blikken?


De anti-inkijk raamfolie is licht doorlatend is voor alle glassoorten geschikt. Glazen wanden worden door deze folie een decoratieve ondoorzichtige scheidingswand met een zacht melkglas effect. Deze folie is eenvoudig en in een handomdraai op het glas te bevestigen.


Kijk voor inspiratie ook anders eens bij Gamma voor raamdecoratie. Deze ondoorzichtige folie plak je simpelweg op je ramen om te voorkomen dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken.

Recht uit de toekomst lijkt het te komen en nochtans… glas elektrisch verduisteren is mogelijk geworden. Met één druk op de knop kan je met verduisterend glas kiezen voor transparante of melkwitte, ondoorzichtige ruiten. Gedaan dus met het plakken van verduisterende folie op je ramen voor dat extra beetje privacy. Tot de dekoratie folie telt een of meerdere kleuren raam folies die op al ingebouwde ramen of nieuwe ramen geplakt kan worden.


Een kombinatie van privacy en veiligheidsfolie vindt u onder kombinatiefolies. In deze rubriek vind je diverse verduisterfolies. De Wvan Aslan is 1 verduisteren met dit plakfolie op de ramen heb je echt een donkere slaapkamer. De DFPverduistert iets minder dan de W15.


De zonwerende folies tinten de ramen , maar laten wél licht door en datzelfde geldt voor de doorzichtige kleuren raamfolies in het grijs en zwart. Ongetwijfeld dat er voor uw wensen en eisen een geschikte folie voor uw ramen tussen zit. U kunt voor advies bovendien gerust contact met ons opnemen.


VDS Raamfolie helpt u altijd aan de beste raamfolie op maat. Natuurlijk kunt u in menig bouwmarkt plakplastic voor uw raam vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts