dinsdag 22 juli 2014

Flexa basic

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Bestel direct jouw Basic op beslist.

Het ladeblok staat op poten, wat wel zo praktisch is met schoonmaken. U kunt er met de stofzuiger nog prima onderdoor! De stofzuiger kan er namelijk gewoon nog onderdoor. De linnenkast is gemaakt van echt grenen hout en is vervaardigd in een white wash uitvoering.


Alle producten worden snel geleverd tegen scherpe prijzen. Wij zijn deofficiële dealer en bieden op alles jaar garantie. Flexa Basic Hit Kinderbed kopen?


Neem ook een kijkje op onze social media vol speelpezier!

Elke week vind je hier volop inspiratie voor de kinderkamer, ben je als eerste op de hoogte van nieuwtjes en kun je meedoen aan coole wedstrijden. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology. Du kan derfor designe præcis den seng, der passer til dit barns behov, og lad dem følges ad i deres udvikling.


FLEXA Set van opbergzakken Circus. In deze living nodigen zachte kleuren uit om zalig te ontspannen. De verfijnde combinatie met basic wit en grijs zorgt voor een licht en luchtig geheel. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt.


Vandaag bestel morgen in huis. Sorteer Op: artikel(en) Toon: Aanbieding. Je ontvangt meubels van een goede kwaliteit met een aangenaam comfort, gemaakt in een stijlvol en mooi design. Onze meubels zijn aan zeer aantrekkelijke prijzen.


Creëer uw eigen persoonlijke stijl met een nieuw meubel. Combineer met kleinmeubels of een paar mooie woonaccessoires. Deze moderne halfhoogslaper is standaard aan alle kanten voorzien van een stevige uitvalbeveiliging.


De halfhoogslaper is gemaakt van MDF, dat is afgewerkt met een milieuvriendelijke, witte UV-lak. Prices for these items are available from the.

Een hoogslaper met bureau biedt uitkomst als u meer ruimte nodig heeft. Bovendien schrobbaar en beschikbaar in talloze kleuren. Het bureau loopt over de volle lengte van de hoogslaper. Het bed is voorzien van een rechte trap, en is exclusief lattenbodem.


De trap kan aan beide zijden van het bed worden gemonteerd. De afmetingen van het bed zijn: 210(L) x 106(b) x 118(h) CM. Als eerste op de hoogte van onze acties!


A bed for every child and its needs. Om gepersonaliseerde commerciële berichten aan u te kunnen sturen, zullen we profielen creëren en uw interactie met ons analyseren. Hiervoor kijken we naar uw.


Ze zijn makkelijk verwerkbaar en hebben een goede dekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts